Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Ingimar Andersen

250 kr. for 50 min.

Steder

  Hjem: 2300 København S

Favoritgenrer

BluesFunkFusionJazzKlassiskLatinReggaeSoulSwingWorld

Personlig beskrivelse

Jeg er 25 år gammel Islænding, uddannet på Rytmisk Musikkonservatorium i København. Jeg spiller primært Jazz men spiller også andre former for rytmisk musik f.eks. pop, latin, funk, reggeae, balkan og afro-beat. Desuden har jeg spillet meget klassisk musik på klarinet. Mit hovedinstrument er altsaxofon men desuden spiller jeg også på sopransax, tenorsax, baritonsax, klarinet, basklarinet og tværfløjte.

Jeg har blandt andet optrædt med Jim Black, Kresten Osgood, Island Symfoniorkester, Reykjavik Big Band, SJS Big Band, Hjaltalín og Monday Night Big Band. Jeg er også tidligere vinder af den prestigefulde konkurrence Young Nordic Jazz Comets sammen med mit band Reginfirra.

Jeg er en erfaren lærer og har undervist meget de seneste 8 år, på saxofon og klarinet samt i teori og hørelære. I min undervisning går jeg meget op i de to elementer jeg synes er de allervigtigeste i rytmisk musik - "time" og klang. Men vi kan også arbejde på nogen andre ting f.eks. komposition, nodelæsning, improvisation, hørelære, teori eller hvad du nu har lyst til. Undervisningen skal jo være skræddersyet til netop dit behov og niveau. Undervisningen foregår hjemme hos mig (København S tæt på Amagerbro st.) i et musiklokale jeg har adgang til. Som udgangspunkt underviser jeg kun om mandagen men hvis det går slet ikke så kan vi måske aftale noget andet.


Kontakt:

grenadilla@gmail.com

61 72 32 75

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Ingimar Andersen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Ingimar kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

'09 - '12 Bachelor i musik (musiker, rytmisk) fra Rytmisk Musikkonservatorium i København 
'06-'09 Diploma i Jazz Saxofon fra FÍH (Islands Musikunion Musikskole)
'08 Udvekslingsstudent på Det Fynske Musikkonservatorium i Odense 
'95-'07 Diploma i Klassisk Klarinet fra Hafnarfjörður Musikskole
 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR