Jacob E. Hjordsvar

200 kr.   60 min.

Steder

  Hjem: 8000 Århus C

Instrumenter

Favoritgenrer

DiscoFolkFunkFusionHiphop/RapLatinMetalPopR&BReggaeRockSoulWorld

Personlig beskrivelse

Hej fellow-(future)-bass players! Jeg hedder Jacob og jeg er netop i gang med med min bachelor på DJM (Det Jyske Musikkonservatorium), hvor jeg har bas som hovedfag på RM (rytmisk musik). Jeg har spillet i en del projekter, som blandt andet har været inspireret af balkan, odd-time, rock, fusion, jazz osv. Min undervisning er derfor også spækket med alt fra fusion, salsa (latin), funk, world (balkan), rock og jazz. Jeg har en bas som man kan spille på i timerne og man måske kan få lov at låne til en lille merpris, så længe der bliver passet på instrumentet; jeg er desuden også mere end villig til at guide dig igennem køb af instrument/forstærker hvis det skulle blive nødvendigt. Giv mig et kald eller skriv en mail. Jacob :-)
Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Jacob Elmose Hjordsvar har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Jacob Elmose kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Pædagogisk eksamen fra Aarhus Friskole, MGK (musikalsk grundkursus) diplom, Det Jyske Musikkonservatorium
Musikunderviser Jacob Elmose Hjordsvar

Kontakt Jacob Elmose

Kontakt Jacob Elmose gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked