Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Jakob Rosendal

500 kr. for 50 min.

Steder

  Hjem: 2200 København N

Instrumenter

Favoritgenrer

AmbientBluesDanceDiscoElektroniskFolkFunkFusionHiphop/RapJazzKlassiskLatinMetalOperaPopPunkR&BReggaeRockSoulSwingWorld

Personlig beskrivelse

Jeg underviser alle der gør brug af stemmen. Både sangere og talere.

Jeg er autoriseret i 'Komplet sangteknik', på den 3 årige sanger / Sanglærer uddannelse på Complete Vocal Institute i Kbh, hvor jeg også selv er tilknyttet som underviser. Undervisningen er derfor også med udgangspunkt i 'Komplet Sangteknik'.

Eksempler på ting du kan forbedre:

 • Udvide rækkevidde (pitch).
 • Volume, op/ned.
 • Mangel på luft.
 • Effekter som Vibrato, Distortion, hurtig frasering, mm.
 • Udtryk/Fortolkning.
 • Rytme / Groove / feel og improvisation.
 • "Førstehjælp" ved hæshed

Sangundervisning er meget personligt, derfor prioriterer jeg højt at vi hurtigst muligt skaber en atmosfære med tryghed til udvikling. Naturligvis med fuld diskretion.

Undervisningen tager udgangspunkt i dine ønsker som sanger, og vi arbejder derfor målrettet og systematisk for at opnå netop disse. Jeg guider dig til hvordan du mest effektivt øver dig hjemme, og hvordan du i det hele taget får den hurtigste fremgang.

Jeg bruger Cathrine Sadolins principper fordi jeg finder dem mest pædagogiske, og fordi Komplet Sangteknik anerkender alle lyde / stilarter, og har værktøjer til at gøre hver eneste på en sund måde. Og hvis man f.eks. vil synge Heavy Metal, er det mest effektive IKKE nødvendigvis at lave klassiske øvelser :-) 

Hvis du vil vide mere om Cathrine Sadolin og Komplet sangteknik, så kig ind på completevocalinstitute.com/cvt-filosofi-danish, og tjek evt. denne video: https://www.youtube.com/watch?v=PsscW7b3QMo&spfreload=10

Jeg har selv stor erfaring som uddøvende sanger og musiker. Selv beskæftiger jeg mig mest med Pop, Rock, Rn'B og soul genren, og det er naturligvis her min største kompetence ligger stilmæssigt.  Stemmeteknik er dog det samme uanset hvad man synger, så jeg underviser alle type sangere, og også i taleteknik. Jeg underviser også i ekstreme teknikker fra rock / metal / Dødsmetal verdenen.

Lydteknik er desuden en stor passion, så lettere vejledning i udstyr, (vocal) mixing, akkustik forståelse mm. kan også arrangeres :-) 

Undervisningen foregår i hyggelige og trygge rammer på nørrebro, i et lokale indrettet udelukkende til sangundervisning. (5A stopper næsten ved døren). Der kan dog også laves specialaftaler, hvor jeg f.eks. kommer forbi øvelokalet el. lign. 

15% rabat til studerende. Hvis du ønsker at købe flere timer, kan jeg naturligvis lave et god tilbud på dette.

Jeg ser frem til at arbejde med dig :-)

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Jakob Rosendal har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Jakob kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Autoriseret underviser i juni 2014, efter afslutning af den 3 - årige Sanger / Sanglærer uddannelse på Complete Vocal Institute
Tidligere: - 4 måneders intensiv sang akademi, Complete Vocal Institute. - Privat undervisning fra både rytmisk og klassisk udlærte sanglærer igennem flere år. Derudover har jeg modtaget undervisning i musikteori/hørelærer, Klaver, Guitar, Saxofon, samt trommer igennem 9 år.

Jeg har desuden stor erfaring og interesse inden for lydproduktion, hvorfor jeg også kan være behjælpelig med råd og vejledning i forhold til mere tekniske udfordringer både på scenen og i studiet.

 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
 • MUUV.DK
 • Hybenvej 12
  2605 Brøndby
  Email: info@muuv.dk
  CVR 38654837

 • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR