Jeanett B. Wied

150 kr. for 30 min.

Steder

  Hjem: 2700 Brønshøj

Instrumenter

Favoritgenrer

Klassisk

Personlig beskrivelse

Jeg tager 150 kr. for 30 minutter eller 225 kr for 45 minutter. Begyndere og let øvede har som regel brug for 30 minutter.

Jeg er 51 år og elsker musik. Jeg har spillet klaver i ca. 20 år og holder af klassisk, højskolesangbogen, rock, pop, folkemusik m.m. Jeg underviser begyndere, let øvede og øvede - primært i klassisk, men vi kan også tage andre ting efter ønske. Jeg er afslappet og tålmodig. Jeg ved godt, at man kan være lidt nervøs ved at skulle vise, hvad man har øvet på hjemme. Vi tager det i dit tempo, hvad enten du spiller fra morgen til aften eller kan have svært ved at finde tiden til at øve ind i mellem.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Jeanett Bergstein Wied har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Jeanett Bergstein kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg har modtaget klaverundervisning i 13 år, blandt andet bestod jeg første år i musikvidenskab på Københavns Universitet. (Herefter skiftede jeg til at læse Engelsk). Herudover har jeg spillet i mange år.

Jeg har undervist i klaver i et par år.

Jeanett Bergstein Wied  Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR