Jeppe Lavsen

185 kr. for 30 min.

Steder

  Hjem: 8000 Århus C

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesFunkFusionJazzMetalPopReggaeRockSoulSwing

Billeder

Sociale medier

Facebook-profil for Jeppe LavsenSoundCloud-profil for Jeppe Lavsen

Personlig beskrivelse

Hej!

Har du lyst til at forbedre dit guitarspil, eller prøve at starte med at spille for allerførste gang?

Musik kan være roden til mange fantastiske oplevelser og det er aldrig hverken for tidligt eller for sent at komme igang!
Med erfaring indenfor både Rock, Blues, Jazz, Pop, Akustisk eller Musikteori osv., kan vi gå lige den vej du har lyst til! Vil du imponere dine venner med dine hurtige fingre eller bare lære nogle sange til lejrbålet? Det er helt op til dig!


Lidt om mig
Jeg er udøvende guitarist og spiller i skrivende stund i 6 aktive bands/projekter. Jeg startede med at spille rock og blues, men er sidenhen sprunget ud i et væld af genre som jazz, world, balkan, pop, elektronic, prog rock etc. Jeg har gået på MGK og konservatoriet, og har siden levet som freelance musiker/underviser.


Den første lektion
Den første lektion vil oftest gå med at lære elevens niveau og forventninger. Til de mere erfarne elever er der oftest flere behov, og det er vigtigt at blive helt enige om, hvilken retning undervisningen skal gå i. For begyndere eller let øvede er det vigtigt at få spillet en masse, og der stræber han efter at første lektion inkluderer indøvelse af et nummerGuitarundervisning
Jeppe mener at man bedst lærer at spille guitar af at spille guitar. Derfor handler det for ham mest om at få eleven til at lære at spille sange som han/hun godt kan lide. Det holder også motivationen oppe. Som lærer kan han "lappe hullerne" eller forklarer de ting der sker når man spiller nummeret på guitar. Hvad man gør, hvorfor og hvordan man kan bruge det i andre sammenhænge. Til de mere øvede elever kan øvelser være en hjælp til hurtig udvikling.Musikteoriundervisning
Musikteori er byggestenen i forståelsen af musik. Oftest bliver normal musikundervisning kombineret med musikteori i det omfang eleven ønsker. Musikteori kan være et godt redskab for at lære, men er ikke en nødvendighed for at spille musik!

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Jeppe Lavsen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Jeppe kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Baggrund
Jeg er 24 år og jeg er færdiguddannet guitarist på linjen Rytmisk Musik fra Det Jyske Musikkonservatorium. Jeg har spillet guitar i over 12 år og er til dagligt primært udøvende musiker. Udover det har jeg 7 års erfaring med privat elever, er underviser på Aarhus Musikskole og gennem musikundervisning.dk.

Min undervisningsfilosofi tager udgangspunkt i den enkelte elevs behov og ambitioner. Jeg har haft utallige elever, og min erfaring har vist hvor stor forskel der er på hver elevs tilegnelse af viden og læring. Jeg tager derfor altid udgangspunkt i elevens personlige ambitioner/drivkraft.

Jeppe Lavsen  Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked