Jesper Larsen

200 kr.   30 min.

Steder

  Hjem: 8000 Århus C
  Online

Favoritgenrer

BluesDiscoFunkJazzKlassiskPopReggaeRockSoulSwing

Billeder

Sociale medier

Facebook-profil for Jesper Larsen

Videopræsentation

Personlig beskrivelse

Jeg har over 10 års erfaring, med dannelse af egen virksomhed (klaverskolen) i 2010. Jeg underviser både i klassisk såvel som rytmisk musik. Hvad er vigtigt for mig er at undervisningen er systematisk, og at tingene læres fra flere vinkler. Undervisningen stræber efter at lære improvisation/memorering, nodelæsning, teori og teknik. Jeg hjælper dig på vej uanset om du er til det klassiske eller rytmiske repertoire, og er sikker på du vil nyde min varierede undervisning.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Jesper Larsen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Jesper kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg har en musikvidenskabelig baggrund fra Aalborg universitet (2003-2007)
En varieret uddannelse med både teoretisk viden og praktisk udøvelse.

Audiodesign uddannelse fra Aarhus universitet (2007-2010)

Studiet af lyd, branding, teknik m.m.

Klaveret som instrument

Har spillet musik siden jeg var 8 år, har været igennem både keyboard, kirkeorgel og klaver. Det var da jeg fra 16-års alderen lærte om at improvisere og musikalske koncepter at jeg for alvor blev interesseret i at forbedre mig selv - hvilket jeg også gerne vil lære dig.

Klaverskolen (2010- nu)

Dannede min egen virksomhed. Startede med at køre ud til folk, dog har jeg valgt nu at fokusere på undervisning hos mig selv kun, da jeg fandt det andet for tidskrævende.

Musikunderviser Jesper Larsen

Kontakt Jesper

Kontakt Jesper gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked