Jirasol P. Ayala

200 kr.   60 min.

Steder

  Hjem: 2200 København N

Favoritgenrer

AmbientElektroniskFusionJazzLatinPopPunkR&BRockSwingWorld

Personlig beskrivelse

Jeg er primær bassist og har beskæftige mig med musikken i mange år, jeg har en latinamerikansk baggrund og har fået undervisning og spillet musik bået i Brasilien og Paraguay. Det gøre at jeg er meget interesseret i sydamerikanske og latinjazz/ jazzmusik. Som undervisser tage jeg udgangspunkt i at det er vigtigt for mine musik elever at kombinere, faglighed, musikalsk forståelse, tålmodighed, lidenskab og god humør i undervisning. På samme tiden ligger jeg vægt på at skabe et kreativt rum hvorpå der vil være fokus på at udbyde alle disse færdigheder og for det bedste ud af være enkelte elev. Jeg er åben for at undervisse både barn , unge og voksne. Derudover kan jeg undervisse i akustisk guitar, jeg holder meget af bossa nova og jazz, men også alm., akustiske guitar. rytmik, musik teori hørelærer, og node læsning er også noget jeg kan lide at undervise i. Jeg er begejstre for elektroniske musik, og arbejde med musik programer som Logic og Cubase. Dermed kan jeg undervise komposition i elektroniske musik.
Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Jirasol Pereira Ayala har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Jirasol kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg er uddannende på (D.A.R.K) Den Alternative Musik Konservatorium med hoved instrument el bas ,samt B fag i hørelærer, klaver, og musik teori. Ellers har jeg fået messer undervisning i bas og guitar fra relevante musiker som foreksempel: Janik Jensen, Dalia Fattelson i DK. Derudover har jeg stor erfaring med at spillet musik bået i bands og i studio, jeg har produccer plader og være på turnee, har komponerer musik til art works, videos etc.
Musikunderviser Jirasol Pereira Ayala

Kontakt Jirasol

Kontakt Jirasol gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked