Johannes Bruun

200 kr. for 90 min.

Steder

  Hjem: 8000 Århus C
  Lokale: 8000 Århus C

Sociale medier

Facebook-profil for Johannes BruunSoundCloud-profil for Johannes Bruun

Personlig beskrivelse

Jeg hedder Johannes, jeg er 18 år gammel og går til dagligt på MGK i Aarhus, med elektronisk musikproduktion som hovedfag. Jeg kan derfor undervise bredt i både logic og ableton, jeg kan undervise i vokalproduktion og jeg kan hjælpe med at få et godt workflow, så man arbejder efffektivt og kreativt. Jeg laver derudover min egen musik bag kunstnernavnet KLIPO, som jeg spiller en del koncerter med, og som bliver spillet jævnligt i radioen (P3 og P6 primært). I kan høre det i bunden på soundcloud-linket - ellers findes det også på spotify. Derfor har jeg også et stort kendskab til den danske musikbranche, og hvordan man bevæger sig rundt i den - det kan være alt fra hvordan man promoverer sin egen musik, til at skaffe spillejobs eller f.eks at finde gode samarbejdspartnere i branchen.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Johannes Bruun har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Johannes kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg går i øjeblikket på MGK i Aarhus, med musikproduktion som hovedfag, og har tidligere gået på Ollerup Efterskole.

Johannes Bruun  Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked