Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Johannes Wamberg

300 kr. for 60 min.

Steder

  Hjem: 2000 Frederiksberg

Favoritgenrer

BluesFunkFusionHiphop/RapJazzLatinPopR&BReggaeRockSoulSwing

Personlig beskrivelse

Jeg kan godt lide at undervise på elevens præmisser, så at sige. Altså finde ud af hvad eleven ønsker at opnå med undervisningen og forme timerne derefter. Når det er sagt, har jeg også som lærer, en bevidsthed om, hvad det vil sige at inspirere mine elever. Eksempelvis at finde sine indre melodier, det kan være med hjælp fra sit instrument, men endnu bedre, med sit indre øre. Hvad hører man for sig? Og hvordan visualiserer man det, så det kan komme ud igennem sit instrument. At forene teknik, viden og musikalitet. Det er noget jeg forholder mig til i min undervisning. 

Til daglig er jeg freelance musiker og er meget efterspurgt i jazzmiljøet.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Johannes Wamberg har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Johannes kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg er guitarist med rødder i jazz. Jeg har studeret i to år på mgk, hvor jeg blandt andre havde Simon Thorsen i hørelære og sammenspil, Rasmus Ehlers i sammenspil og Erik Ørum i hørelære og arrangement. Efterfølgende kom jeg ind på konservatoriet hvor jeg blandt andre har studeret med Carsten Dahl og Per Møllehøj. Jeg har tidligere undervist, både privatelever og musikskolehold. Jeg underviser i sammenspil, hovedinstrument og hørelære/teori. .

 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR