Jon Aslak Madsen

200 kr. for 60 min.

Steder

  Hjem: 1430 København K
  Hos elev (Kørsel: 200 kr.)
  Online

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesDiscoFolkFunkPopPunkR&BReggaeRockSoul

Personlig beskrivelse

Hej fremtidige Joni Mitchell, Bob Dylan, Jimi Hendrix.

Jeg er en ung 25 årig mand, der studere sangskrivning på det Jyske Musikkonservatorium i Århus. Jeg er en glad og udadvendt person, der elsker at lære fra mig. Jeg agere både som guitarist og sangskriver, og er klar på at undervise i alt derimellem. Når jeg underviser, gør jeg meget ud af at få mine elever til at forholde sig til det der sker rundt om en, når man spiller musik. Jeg går ikke så meget op i det tekniske og nodelæsning, men alt det der vækker noget i en.

Så hvad enten du skal lære de første akkorder på din guitar, eller vil dykke ned i din egen personlige sangskrivning/guitarteknik, står jeg til rådighed. Ud fra de behov du har, vil jeg skræddersy et personligt program. Så tøv ikke, sig hvad DU gerne vil lære og hvordan DU vil have din undervisning skal være, så finder vi ud af noget fedt.

Undervisningen foregår i lokaler på det Jyske Musikkonservatorium i Århus (lige ved siden af Aros).

Håber jeg hører fra dig. :)

KH Jon Aslak Madsen

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Jon Aslak Madsen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Jon Aslak kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg har selv modtaget privat guitarundervisning siden jeg var 13 år gammel, og henter meget materialle og inspiration derfra.

Jeg er sanger, guitarist og sangskriver i det Københavnske band Aslak. Hør det her: https://www.youtube.com/watch?v=9mAIJ0EjSAg (psst, det er mig der cykler)

Jeg er på mit 1. semester i en 3-årig Bacheloruddannelse i sangskrivning på det Jyske Musikkonservatorium.

Har studeret sangskrivning på Ry Højskole, foråret 2013. http://www.ryhojskole.dk 

Har studeret sangskrivning på dagshøjskolen Akademiet i København, efteråret 2014. http://www.akademiet.org 

Jon Aslak  Madsen  Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked