Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Jonas Andreasen

200 kr. for 60 min.

Steder

  Hjem: 8000 Århus C

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesDiscoFolkFunkFusionHiphop/RapJazzPopRockSoulSwing

Billeder

Sociale medier

Facebook-profil for Jonas Andreasen

Personlig beskrivelse

Konservatoriestuderende ved Det Jyske Musikkonservatorium. Jeg har undervist fast ved musikskoler og med privatelever de sidste 6 år. Jeg har undervist fast i 4 år, på henholdsvis Videbæk og Spjald musikskole. Desuden har jeg vikarieret på Ringkøbing/Skjern Musikskole for min forhenværende trommelærer. De sidste 4 år har jeg haft en række privat elever og har i øjeblikket 3 elever i alderen 7-9 år. Jeg tilbyder undervisning i alle ugens dage! Jeg tager udgangspunkt i dit niveau og tilrettelægger en øve struktur ud fra dette. Har Mit øve materiale dækker klassiske trommebøger og øvelser, men samtidig tager jeg mig tid til, selv at skrive trommeøvelser til netop DIT niveau og behov. Samtidig gælder det selvfølgelig om at have det sjovt og lytte til inspirerende musik. Jeg elsker at spille musik og håber at kunne dele ud af dette.
Venligst, Jonas
Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Jonas Andreasen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Jonas kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

2. års studerende ved Det Jyske Musikkonservatorium - Rytmisk Musiker

2 år Musikalsk Grundkursus v.MGK Holstebro

 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR