Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Jonas Jacobi Jensen

150 kr. for 30 min.

Steder

  Hjem: 9000 Aalborg

Favoritgenrer

BluesJazzKlassiskMusicalPopRock

Billeder

Personlig beskrivelse

Musiker underviser i akustisk guitar, el-guitar, klaver, hørelære/musikteori og komposition/sangskrivning fra begynder til meget øvet


Om Jonas

Jonas arbejder til dagligt med musik i mange former. Fra at undervise i folkeskolen, til projekter, der spænder fra filmmusik til sammenspil i bands. Jonas har opbygget en bred erfaring i den rytmiske verden, der strækker sig ind i det klassiske repertoire, og har også begået sig inden for skuespil og musicals. Hans musikforståelse bygger på musik som et håndværk, personlig udvikling og et værktøj til fortælling. I al Jonas’ undervisning lægges der vægt på at eleven skaber et sprog til at beskrive og italesætte musik. Der er fokus på den individuelle elevs ønsker og behov, så at eleven får en oplevelse af fremskridt, forståelse og færdigheder, der fra musik spreder og beriger til mange andre af livets dele.


Jonas siger om sin undervisning

“Jeg ønsker, at lektionerne skal indgå i elevens liv som en positiv, givende erfaring. For nogen vil det derfor give mening at musikken bliver en del af deres dagligdag, for andre skal musikken blive et frirum til at udtrykke og forstå sig selv, for andre at jagte et liv i musik og for andre igen giver andre ting mere mening. Hvert undervisningsforløb skræddersyes til den individuelle elev. Det vil sige, at vi først vil udvikle mål og forventninger, som vi kan arbejde hen imod og som giver mening for eleven. “ 


Musik som et håndværk

Det første skridt for dig som elev er at opbygge et håndværk. I lektionerne vil vi opbygge dit kendskab til instrumentet, dine færdigheder og dine tekniske facetter. Du vil i forløbet danne en forståelse af instrumentets personlighed i form af muligheder og begrænsninger, samt en forståelse for instrumentet både som solist, men også i sammenspil med andre instrumenter. 


Musik som en fortælling

Det næste skridt for dig er at benytte dit håndværk til at kunne skabe en hel fortælling gennem musik. Du får mulighed for at tilegne dig færdigheder i at træffe bevidste, kunstneriske valg, der giver mening for det givne stykke musik og det du vil dele. Det kan gøres gennem at lytte til musik, at samtale om musik og at spille musik. Alt sammen for at skabe en fortrolig forståelse mellem dig og musikken.


Musik som udvikling

Musik er resultatet af eksperimenteren og leg med lyd. Det er også meget mere - musik er en forundring over verdenen i dens medgang og modgang. For musik er sårbart. Lige så svær som den sårbarhed kan være, lige så meget kan man gennem sårbarheden danne nye relationer, idéer og udfordringer, som du vil vokse med. Det er en udvikling, en fortælling og et håndværk  jeg gerne vil facilitere for dig. 


Første lektion

I første lektion vil forløbet blive forklaret og tilrettelagt grundigt. Undervisningen foregår som udgangspunkt hos Jonas, men ønsker eleven undervisning et andet sted, kan andre muligheder undersøges sammen. I første lektion lærer I hinanden at kende, og klarlægger de forventninger eleven har til forløbet. De forventninger er essentielle for at tilrettelægge et meningsfuldt miljø og forløb. For yngre elever er forældre velkomne til at tage med de første gange. Er du øvet, ser Jonas gerne, at du forbereder et relevant stykke musik, som du både præsenterer og spiller. Jonas kan således danne sig et indtryk af dig, og dit niveau - det vil gøre dit fundament tydeligere og hjælpe Jonas til at skræddersy dit forløb.


Særligt til begyndere

Eget instrument er en nødvendighed for et meningsfuldt forløb, og ønskes det, kan Jonas hjælpe med at skabe overblik i anskaffelsen af dit første instrument. 


Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Jonas Jacobi Jensen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Jonas Jacobi kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

I en familie med mange musikere, var det let for Jonas at finde glæden i at opleve musik, både som lytter og som udøver. Det udviklede sig til en bred erfaring indenfor musik, der startede med små guitarstykker og udviklede sig til mere komplicerede stykker og andre instrumenter. Jonas har arbejdet med projekter indenfor bands, musicals, filmmusik, og undervisning i privat og folkeskole regi.

Med mange års erfaring med improvisation teater og skuespil i flere regi, kan Jonas håndtere musik i et dramaturgisk perspektiv, hvor musikken ikke er i centrum men bliver en del af en helhed og fortællingen af en historie.


 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR