Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Jonas Jarlkov

250 kr. for 60 min.

Steder

  Hjem: 2200 København N

Instrumenter

Favoritgenrer

DiscoElektroniskFunkFusionHiphop/RapMetalPopR&BRockSoul

Personlig beskrivelse

Hey!


Jeg er 32 år og har spillet trommer i 27 af dem. Bevæger mig mest indenfor rock, funk, electro, pop, hip hop, club osv.
 Har boet og spillet koncerter i New York og underviste også i trommer der. Kan nu tilbyde undervisning i mit lækre studie på Nørrebro.


Har flere udgivelser bag mig - fx med Apollo (som fandt vej til både MTV og P3) og efterfølgende med Stereorights (som ramte P3 både i DK og i Norge). Mit nuværende band Audio District er signet i Paris. Vi udgav vores debut i sep 2014, som opnåede massiv airplay i radioer over hele verden. Næste udgivelse kommer i marts/april 2015. Jeg er desuden officiel "Dream" og "Stickworks" Endorser for Drum Squad.

Undervisningen vil tage udgangspunkt i dine behov og ønsker, og kan enten være fast ugentlig eller aftales fra gang til gang. Jeg har stor erfaring efter at have undervist 100+ elever i alderen 6-68 år, så tøv ikke med at kontakte mig, hvis du er det mindste i tvivl. Det skal nok blive fedt!

Glæder mig til at høre fra dig!

Bedste hilsner
Jonas Jarlkov

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Jonas Jarlkov har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Jonas kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Har levet som professionel musiker siden 2009. Baggrund: 10 års undervisning på Rødovre Musikskole, samt privatundervisning hos bl.a. Stefan Pasborg. Har spillet 400+ koncerter i Norden og i USA og har masser af studie-/indspilnings erfaring. Har undervist 100+ elever de seneste 7 år og er tilknyttet "Backspin", som tromme-/sammenspilslærer for udsatte unge. Har en BA i psykologi fra Københavns Universitet.

 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR