Jonas S. Kristensen

200 kr.   45 min.

Steder

  Hjem: 8000 Århus C

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesFunkJazzPopSoulSwing

Personlig beskrivelse

Jeg hedder Jonas Scheffler Kristensen, og er rytmisk trompetist. Jeg er på ingen måde genrelåst, og er generelt meget åben overfor al slags musik. Udover at have spillet et utal af koncerter med jazzensembler, bigbands, popgrupper, festbands og andet, medvirker jeg også på flere CD'er, har turnéret med bluesguitaristen Robben Ford, og spillet koncerter med blandt andet Bobo Moreno, Cæcilie Norby og Sinne Eeg.

Jeg har ikke en bestemt undervisningsplan for alle elever, men vælger at tilrettelægge et undervisningsforløb der passer til den enkelte - det gør både undervisningen og oplevelsen bedre. Hvis man i forvejen ved, hvad man gerne vil arbejde med, om det er teknik, klang, improvisation eller andet, er det selvfølgelig helt ideelt.


Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Jonas Scheffler Kristensen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Jonas kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg studerer i øjeblikket på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus, hvor jeg er ved at tage en bachelor i Rytmisk Musik. Før jeg startede på Musikkonservatoriet, gik jeg på MGK (Musikalsk Grund Kursus) i Aalborg, og har modtaget undervisning af blandt andet: Thomas Fryland, Jesper Riis og Thomas Dabrowski.


Kontakt mig gerne for mere information, eller for undervisning på (mail skjult)
Musikunderviser Jonas Scheffler Kristensen

Kontakt Jonas

Kontakt Jonas gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked