Jonas U. Carlsen

200 kr.   45 min.

Steder

  Hos elev (Kørsel: 15 kr.)

Favoritgenrer

BluesFolkMetalPopRock

Sociale medier

Facebook-profil for Jonas Ulvedahl Carlsen

Personlig beskrivelse

jeg er en smilende og imødekommende mand på 29 år. Når det kommer til musik, er jeg utrolig dedikeret og entusiastisk, og jeg elsker at lære fra mig og inspirere andre 

Der er flere aspekter af musikken, der fanger mig og fastholder mig. Jeg elsker eksempelvis at spille musik, men jeg elsker også at diskutere musik på flere planer, ligesom jeg også bruger en masse tid på at lytte til den (primært) via vinyler. Jeg er desuden en meget nysgerrig anlagt person, så derfor bruger jeg også rigtig meget tid på at gå på opdagelse i - for mig - ukendte genrer, kunstnere, instrumenteringer osv.  Ydermere har jeg også en stor interessere for musikteori.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Jonas Ulvedahl Carlsen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Jonas Ulvedahl kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg færdiggjorde en Cand.mag i musikvidenskab med historie som sidefag (gymnasierettet profil) i Juli 2018. Bas er mit hovedinstrument, men jeg er også en ganske habil pianist og sanger.

Jeg har spillet mit hovedinstrument i forskellig bands i mange år ligesom jeg også har udbudt privatundervisning i denne for år tilbage. Jeg har desuden været i praktik på Maribo Gymnasium hvor jeg underviste i musik på A niveau. Ydermere har jeg været ansat som musiklærer på Vindinge Skole fra oktober 2018 til og med juli 2019.

Min uddanelse har også givet mig gode erfaringer med rytmisk musikledelse og korledelse, ligesom den har givet mig nogle stærke analytiske og didaktiske værktøjer.

Musikunderviser Jonas Ulvedahl Carlsen

Kontakt Jonas Ulvedahl

Kontakt Jonas Ulvedahl gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked