Julius Windisch

200 kr. for 30 min.

Steder

  Hjem: 1437 København K

Favoritgenrer

AmbientBluesElektroniskFolkFunkHiphop/RapJazzKlassiskLatinPopRockSoulSwingWorld

Sociale medier

Facebook-profil for Julius WindischSoundCloud-profil for Julius Windisch

Personlig beskrivelse

Mit navn er Julius Windisch. Jeg er en tysk jazzpianist, der flyttede til København i August 2017. De sidste tre år har jeg brugt i Bern, Schweiz, hvor jeg har fået min bachelor i jazzklaver. Jeg studerer på European Jazz Masters Programme på Rytmisk Musikkonservatorium indtil marts 2018. Efter det tager jeg til Berlin et semester.
Jeg kommer fra Offenburg, en lille by i Tyskland tæt på den franske og schweiziske grænse.

I sommers udgav jeg et album med mine kompositioner med min kvintet "Windisch" på det tyske label "QFTF". Mere information kan findes her: www.qftf.net/product/windisch-drama/
I Februar(telefon skjult)udgiver jeg et album med "caesarean moons", som er et improviseret projekt med trommeslageren Lukas Rutzen, hvor jeg spiller synth. Det kan høres her: https://www.youtube.com/watch?v=HAqJaYk6P4M
Jeg har været på to turnéer med begge bands i de sidste to år, blandt andet i Schweiz, Tyskland og Holland.

Jeg har undervist på en musikskole tæt på Fribourg i Schweiz med cirka 18 elever i næsten et år i 2015/2016 og har hele tiden haft nogle få privatelever siden dette. Jeg har også haft diverse substitutions-jobs hos lokale musikskoler i Bern, Biel og mindre landsbyer omkring det område i Schweiz.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Julius Windisch har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Julius kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg vil virkelig gerne undervise musik, og klaver er det perfekte værktøj til det. 
I mine timer kan jeg godt lide at fokusere på hvad, eleven har lyst til at lære eller evt., hvis ikke eleven ved hvad han/hun har lyst til at lære, hjælpe eleven med at finde ud af det. Det er muligt at have timerne uden nogle noder overhovedet, med meget nodelæsning eller noget imellem dette. Hvis eleven har lyst, kan jeg også give harmoni-lektioner, hørelære og teknikundervisning på klaveret. Hos mig kan man også lære at improvisere eller at lære numre ved hjælp af øret. Jeg underviser elever i alle aldre.

Lektioner holdes på engelsk eller tysk på Rytmisk Konservatorium, Leo Mathisensvej, København.

Jeg opkræver 200 kr pr. 30 minutter. 


Julius Windisch  Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR