Kaare Bjerke

150 kr.   30 min.

Steder

  Hjem: 5000 Odense C

Instrumenter

Favoritgenrer

AmbientBluesFunkFusionJazzLatinPopR&BRockSoulSwingWorld

Personlig beskrivelse

Jeg beskæftiger mig med mange forskellige genre selv, og det vil jeg også videreføre i min undervisning. Undervisningen vil tage udgangspunt i at tilegne dig en grundlæggende viden inden for elbas spil. (gerhørspil, Noder/ becifringsspil, præsentation af forskellige genre osv ) Jeg er meget åben for, at du selv byder ind med ting, som du kunne tænke dig at lære, for det kommer selvfølgelig hovedsageligt til, at handle om at spille noget musik.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Kaare Bjerke har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Kaare kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg har modtaget undervisning på Odense Musikskole, Ollerup Musikefterskole, MGk Fyn, og er jeg er nu i gang med at færdiggøre mit tredje år, på Odense Musikkonservatorium. Udover det har jeg mange års erfaring fra en lang række koncerter og forskellige bands, hvor jeg har spillet alt fra rock, jazz surf, free, funk og soul. Jeg har blandt andet medvirket og medvirker i: Sebastian Lind, Echo Me,  I Wet The Desert og HAAK.

Musikunderviser Kaare  Bjerke

Kontakt Kaare

Kontakt Kaare gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked