Kamilla Haugaard

300 kr.   45 min.

Steder

  Hjem: 2100 København Ø

Favoritgenrer

BluesFolkFunkJazzLatinMusicalPopR&BRockSoulSwingWorld

Personlig beskrivelse

Jeg tilbyder undervisning for begyndere og øvede indenfor en bred vifte af genre. Vi tager udgangspunkt i, hvad du gerne vil arbejde med - og alt efter hvordan du gerne vil have det, kan vi arbejde med det materiale du kommer med, eller jeg kan tage noget med. 

Som underviser er det vigtigt for mig at forholdet mellem lærer og elev er afslappet - samtidig med at læreren har ansvaret for timen.  I undervisningen taler vi om hvordan man øver sig - og jeg spørger altid ind til hvordan øvningen er gået, så vi kan finde ud af hvad der sætter din lyst til at spille til tops. En god musiker for mig er ikke bare en der kan spille vildt eller hurtigt, men en der lytter og mener de toner, der skabes. Derfor bruger vi i min undervisning tid på at komme ind i et groove, skabe stærke melodiske fraser og det at kunne bruge den teknik vi selvfølgelig også kigger på musikalsk. Altså at udvikle det musikalske i dig.


Se mere om mig på www.kamillahaugaard.dk eller ring på(telefon skjult)og høre mere. 

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Kamilla Haugaard har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Kamilla kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Uddannet fra Det jyske musikkonservatorium som Bachelor i Rytmisk Musik og Bevægelse samt kandidat i Global musik. 

Erfaring med undervisning af børn, unge og voksne. Både solo-undervisning og små og store grupper. 

Musikunderviser Kamilla Haugaard

Kontakt Kamilla

Kontakt Kamilla gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked