Kamilla Kovacs

500 kr. for 60 min.

Steder

  Hjem: 2100 København Ø

Favoritgenrer

FolkJazzPopRockSoulSwing

Personlig beskrivelse

Mit navn er Kamilla, jeg er konservatorie-uddannet sangerinde fra Rytmisk Musikkonservatorium i København.

SANG / SANGSKRIVNING

Jeg skriver meget musik og spiller koncerter i forskellige konstellationer. I kan lytte til de forskellige projekter her: www.kamillakovacs.dk. (se også www.ikivocal.com) Jeg er lige vendt tilbage til København efter at have været i Berlin i en længere periode. Undervisningen foregår hjemme hos mig på Nørrebro

Sang er en fantastisk måde at udtrykke sig på, og jeg elsker at udforske og lære stemmen og alle dens muligheder at kende. Jeg har beskæftiget mig meget med både sangskrivning, improvisation, teknik og performance.

Jeg underviser både dig, som bare elsker at synge og gerne vil lære din stemme bedre at kende og den mere erfarne sanger/musiker, som ønsker at finpudse teknikken, sangene, performance, bladsang, hørelære etc.

Har du brug for hjælp til en MGK-optagelses prøve o. lign. kan jeg give et forberedende forløb til optagelsesprøven med bladlæsning (både sang og klaver) hørelære, rytmik og teori.

Er i flere der gerne vil have en workshop i fx teknik eller fri improvisation er i velkomne til at kontakte mig, så kan vi finde ud af noget.

____________________________________________________________________________________________________________________

Det koster 500 kr for en enkelt time a 60 minutter, men du kan købe 5 timer med forudbetaling til 450 kr i timen.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Venlige hilsner

// Kamilla Kovacs


Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Kamilla Kovacs har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Kamilla kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Kandidat, musiker med sang som hovedinstrument fra Rytmisk Musikkonservatorium (2009-2014)

Musiklinjen på Fridhems Folkhögskola (2008-2009)

Sankt Annæ Gymnasie og MGK (2003-2007)Kamilla Kovacs  Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked