Karen B. Pétursdóttir

300 kr.   60 min.

Steder

  Hjem: 2300 København S

Instrumenter

Favoritgenrer

ElektroniskFolkHiphop/RapPopR&BSoul

Billeder

Personlig beskrivelse

Jeg er meget stærk improvisatorisk på sang, og har en god teknik som jeg ville kunne lære fra mig. Jeg har spillet i flere konstellationer, i London og i Danmark, med mit eget musik, med også som led i noget andet. Derfor har jeg rigtig meget live erfaring, gå på mod og tålmodighed.

Som underviser, går jeg meget op i at eleven får det ud af det, de vil. Jeg er god til at læse og forstå den enkelte elev og dermed også finde ud af hvad jeg kan gøre for at hjælpe dem videre.

Udover en masse live erfaring har jeg også en del erfaring og forstand på børn, da jeg bl.a. har arbejdet som Au pair i London, pædagogmedhjælper og musikunderviser.

Jeg tilbyder undervisning i:

Sang- begyndere til øvede

Sangskrivning - begyndere til let øvede

Guitar- kun begyndere

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Karen Billeskov Pétursdóttir har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Karen kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg har gået på en masse skoler, som har formet mig til den jeg er i dag. 

Jeg gik på den rytmiske højskole i 2013, hvor jeg studerede sang, sangskrivning og sammenspil 

I 2015 kom jeg ind på MGK (musisk grundkursus) hvor jeg studerede i et år, og lærte bl.a. sang, brugsklaver og en masse sangskrivning 

I 2016 flyttede jeg til London, og studerede et år på LCCM (London College of creative media) hvor jeg bl.a. studerede sangskrivning, sang og produktion. 

Derudover har jeg spillet i en masse konstellationer med mit eget musik, som kor sanger og som frontkvinde i danske balle bands, men også som frontkvinde for 5th collective og Smiles Collective i London. 

Musikunderviser Karen  Billeskov Pétursdóttir

Kontakt Karen

Kontakt Karen gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked