Karsten S. Jensen

300 kr.   60 min.

Steder

  Hjem: 3460 Birkerød

Favoritgenrer

BluesFolkKlassiskLatin

Personlig beskrivelse


Jeg er cellist, uddannet af professor Asger Lund Christiansen. Mit arbejde har omfattet assistence i de Kbh´ske klassiske orkestre, indspilning af musik til film, optræden med ex Søs Fenger og Lars H.U.G. etc. Uanset hvilket genre du er til, bliver du mødt der hvor du er, og vi vil sammen udvikle dit potentiale og din glæde ved at spille. I timen vil vi arbejde med din teknik og musikalitet. Desuden vil vi hver gang spille duetter sammen og arbejde på et solostykke, som du kunne tænke dig at lære at spille. Jeg har gennem årene haft elever i alle aldre og med alle slags forudsætninger på kommunale musikskoler og på HF. Hver elevs egenart og alder stiller sine forskellige krav til form og indhold af lektionen, og dét er en af de ting, der gør det så spændende at undervise, at jeg aldrig har kunnet lade være. Jeg tilbyder 1. time som prøvetime og vejleder naturligvis gerne m.h.t valg af instrument etc. Vel mødt; Karsten (07.05.14)

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Karsten Skovgaard Jensen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Karsten kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

- Uddannet af prof. Asger Lund Christiansen. Desuden hos Anders Grøn (inkl. læreruddannelse på Suzuki-instituttet).

- Under min uddannelse desuden studier hos Ingemar Brantelid, Henrik Brendstrup m.fl.

- Kammermusikstudier hos Karen Lund Christiansen, Knud Frederiksen, Leon Spierer( Berl. Fil.).

-  


 

Musikunderviser Karsten Skovgaard Jensen

Kontakt Karsten

Kontakt Karsten gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked