Kasper Broe

300 kr.   60 min.

Steder

  Hjem: 2300 København S

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesDiscoFolkFunkMetalPopPunkR&BReggaeRockSoul

Billeder

Personlig beskrivelse

Jeg har undervist mange år og lægger vægt på udvikling såvel teknisk som musikalsk. Undervisningen bærer præg af god og afslappet stemning. Jeg er selv praktiserende musiker og har spillet i et væld af musikalske projekter. Mit repertoire appellerer mest til begynderen, der gerne vil lære instrumentet at kende eller komme videre med udviklingen i sit becifringsspil, solospil eller komme ind på livet af den 'frygtelige' musikteori. Jeg indspiller musik, og derfor vil du få udleveret backing-tracks, som gør øvningen lidt sjovere, ligesom du på sigt selv får mulighed for selv at indspille. Om du spiller akustisk eller elektrisk guitar, tilrettelægger vi undervisningen efter dit behov, og du får selv indflydelse på det, vi spiller. Undervisningen tilrettelægges ugevis, og alt materiale noteres med et professionelt islæt. Jeg tilbyder undervisning i: - Akkordspil samt melodispil - Tabulatur (letlæselige guitarnoder) - Rock og Riffs, Pop, Blues og lejrbålsguitar mm. - Hørelære & musikteori Tag ind og se min hjemmmeside for mere information om undervisningen, priser og mere... http://guitarundervisningkbh.info/
Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Kasper Broe har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Kasper kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Kandidatgrad i Musikvidenskab ved Københavns Universitet. Bachelorgrad i Musikvidenskab ved Aarhus Universet. Studentereksamen med musik på A-niveau.
Musikunderviser Kasper Broe

Kontakt Kasper

Kontakt Kasper gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked