Kasper Nielsen

250 kr.   30 min.

Steder

  Hos elev (Kørsel: 50 kr.)

Instrumenter

Favoritgenrer

AmbientBluesDiscoFolkFunkHiphop/RapJazzKlassiskLatinMetalPopPunkR&BReggaeRockSoulSwingWorld

Personlig beskrivelse

Jeg er uddannet musiklærer og arbejder til daglig på en folkeskole. Mit hovedinstrument er guitar, som jeg har spillet i 20 år. Jeg bor i Vejgaard i Aalborg sammen med min hustru og vores tre børn. 

Min undervisning henvender sig mest til nybegyndere, der gerne vil i gang med at spille guitar. Jeg vil bestræbe mig på, at mine elever befinder sig i deres nærmeste udviklings-zone, således at undervisningen ikke opleves for svær, men samtidig er tilstrækkelig udfordrende til at motivationen til at lære guitaren at kende opretholdes.

Jeg vil i samtale med dig finde frem til hvad det er at du ønsker at få ud af undervisningen. Jeg kan tilbyde indføring i akkordspil, fingerspil og nodelære.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Kasper Nielsen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Kasper kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg er uddannet musiklærer fra UCN i Aalborg. Jeg arbejder som musiklærer på en folkeskole. Jeg undervist gennem Aalborg Kulturskole. Jeg har flere års erfaring i at undervise solo elever i guitar.

Musikunderviser Kasper Nielsen

Kontakt Kasper

Kontakt Kasper gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked