Kenneth Gaardsdal

200 kr. for 30 min.

Steder

  Hjem: 8800 Viborg

Instrumenter

Favoritgenrer

KlassiskPopRockSwing

Personlig beskrivelse

Vil du lære at spille klaver eller keyboard? Vil dit barn lære at spille klaver? Kender du en, der vil lære at spille keyboard? - så er chancen for det nu. Jeg giver den undervisning, du ønsker, indenfor klaver og keyboard. 
Jeg har arbejdet i forskellige undervisningsforløb både under mit fuldtidslærerjob og i min fritid. Jeg elsker at undervise og giver mine elever en lærerig og behagelig tid i deres lektioner. I min undervisning er jeg ærlig over for mine elever, i forhold til hvad de kan lære og præstere i deres specifikke situation på deres niveau. Jeg lægger meget vægt på, at min undervisning er anerkendende over for mine elever. Undervisningen bærer meget præg af, at jeg som underviser/lærer tilgodeser og prioriterer mine elevers ønsker og behov. Områderne indenfor musikundervisning er lige nu musikteori og keyboard-/klaverundervisning.
Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Kenneth Gaardsdal har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Kenneth kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg har igennem mit liv gået meget op i musik. Da jeg var omkring 10 år begyndte jeg at gå til keyboard- og klaverundervisning. Årene gik og jeg blev rigtig god indenfor akkorder, og begyndte at spille klassisk musik for at udvikle mine færdigheder samt få inspiration af denne musikstil. Jeg sluttede med at gå til klaver- undervisning, da jeg var omkring 20 år. I et års tid af mine teenageår fik jeg et job som pianist på en restaurant i Viborg kaldt Brasserie Bellie, og her fik jeg mange komplimenter samt tilfredse lyttere. Her blev Igennem mine teenageår gik jeg også til musik på Viborg Ungdomsskole, hvor jeg var med til at indspille en CD hvert år med originalt musik. Musikken blev skrevet af læreren til sine elever på ungdomsskoleholdet. Dette var meget positivt set imellem de unge i Viborg og var meget populært. Da jeg blev for gammel til dette, åbnede jeg en musikklub i Houlkær i Viborg for unge sammen med David Senek. Her kørte vi videre med indspilning af musik, de unge selv spillede. David og jeg fik endda Viborgs kulturpris, Kulturfrøen. Ligeså stille gik klubben i sig selv og var ikke så aktiv, da der ikke kunne skaffes støtte til det kreative og konstruktive projekt. Jeg blev matematisk student m. højniveau musik i(telefon skjult)og aftjente min værnepligt derefter. Det sidste halve år af mit 'sabatår' blev jeg ansat som pædagogmedhjælper i Ellekonedalens Børnehave i Viborg, hvor jeg lavede en børne-cd til børnene i børnehaven. Jeg er uddannet lærer med linjefagene dansk, musik og specialpædagogik. Under mine studieår var jeg ansat som musiklærer for 1. og 2. klasse på Viborg Friskole. Udover dette havde jeg arbejdet meget med unge mennesker, med ture og arrangementer samt projekter i Viborg Ungdomsskole. Jeg blev færdig med at indspille og mikse en CD til udgivelse sammen med Erik Bartram-Jensen og David Senek. CDen udkom d. 17. april(telefon skjult)og hed "Lys og mørke". Udover dette har jeg arbejdet som musiklærer for en 5. og 6. klasse på Søndre skole i Viborg. Jeg arbejder nu som fuldtidslærer på Hammershøj skole, hvor jeg underviser i musik og dansk. Samtidig med dette arbejde jeg i en deltidsstilling hos Klub MIDT på Reberbanen 13 i Viborg. Jeg har tidligere tilbudt klaver- og keyboardundervisning samt musikteori vejledning/undervisning nogle dage om ugen samt andre ydelser inden for musikkens verden hos mig selv i 'Lær at spil'. Ved siden af mit arbejde i folkeskolen, ungdomsklubben, musikundervisning og de andre ydelser arbejder jeg meget på min egen musik. Det sker tit, at jeg skriver musik og nogle tekster, som jeg så arbejder med løbende.

Kenneth Gaardsdal  Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR