Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Kenneth K. Albertsen

250 kr. for 60 min.

Steder

  Hjem: 8000 Århus C

Favoritgenrer

BluesFunkMetalPopPunkR&BRockSoulSwing

Personlig beskrivelse

35 årig musiker og lærer. Jeg har spillet trommer i mange år. Jeg fik min musikalske opdragelse i Peder Most Garden, og her lærte jeg en masse om bl.a. teknik og noder. Jeg underviser ud fra mange ting, men det handler i bund og grund om, at eleven og jeg fælles finder frem til, hvad det er, vi skal. Trommesættet er udgangspunktet, men lilletrommen er også meget vigtig. For mig handler det dog om, at få styr på teknik først ,inden man kaster sig i ud mere vilde tromme fills mv. Ellers arbejder jeg med groove, stik teknik, spille til plader/cd, rytmiske øvelser mv. Det vigtigste er, at vi har det sjovt og undervisningen ikke kun er "kedelige noder", men tager udgangspunkt i den enkelte og de ønsker, han/hun måtte have. 

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Kenneth Kenneth Albertsen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Kenneth kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Er uddannet lærer og har undervist i musik i flere år, på almindelige folkeskoler og på en efterskole. Jeg har undervist i rytmisk sammenspil, rotation, percussion, Sangskriver værksted, begynder guitar, Stomp mv. Jeg har derudover taget en diplom på Det Jyske Musikkonservatorium (D-RMB) med hoved fag i trommer, som jeg afsluttede i 2010. Jeg har spillet trommer i flere bands, både originalt og kopi. Lige nu spiller jeg i et band, hvor vi selv laver musik på dansk. 

Jeg er vant til at undervise børn og det er nok også det, jeg er allerbedst til. Jeg har haft en del privat elever før i alderen 7-13 år. Lige nu læser jeg musikpædagogik på Århus Universitet og har derfor tid til at få elever igen.   

 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR