Kevin Hui

150 kr.   60 min.

Steder

  Hjem: 2600 Glostrup

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesDanceDiscoElektroniskFolkFunkFusionJazzMetalPopPunkR&BReggaeRockSoulSwingWorld

Personlig beskrivelse

Guitar undervisning i Glostrup af en guitarist som har spillet i mange år og mange forskellige genrer. Om mig: Jeg er en britisk statsborger som er flyttet til Danmark for at bo sammen med min eks kæreste. Jeg har spillet guitar siden jeg var seks år gammel, og vœret aktiv i bands, som har spillet rundt omkring i verdenen. Jeg er ved at lœre hvordan man snakker dansk, men jeg er altid klar på fagter og google translate hvis vi ikke helt forstår hinanden, hvis det viser sig at vœre et problem kan jeg få en tolk med, sådan at vi vil kunne forstå hinanden bedre. Om undervisningen: Jeg har som sagt spillet professionalt i en lœngere periode. Jeg kan undervise i alt fra grundlœggende akkorder, og simpel tab lœsning til det mere komplicerede. Har du lyst til blot at lœre en enkelt sang? det kan også sagtens lade sig gøre. Med i undervisningen er undervisning af forskellige effekter, guitarens opbygning og historie, baggrunds viden om den genre du ønsker at spille, samt node og tab lœsning. Såfremt du ønsker at lœre men ikke selv har en guitar kan jeg stille en til rådighed, jeg har flere forskellige akkustiske og elektriske, såfremt du ønsker at se, om dette er en hobby du vil investere penge i i fremtiden. Vi vil arbejde med samspill, jamming, solo spil og improvision, vi kan arbejde med lige den genre du vil! Jeg kan lave både halve og hele timer, alt efter hvad passer best til dig, samt jeg kan arbejde med enten en eller to personer ad gangen, men ønsker ikke at have flere end to ad gangen. Jeg kan komme ud til jeres addresse, men ellers er i altid velkomne hos mig. Jeg laver individuelle undervisnings programmer for de enkelte studerende, så forvent at jeg vil stille en del spørgsmål til dit niveau, samt at bruge en del af første lektion til at sœtte et program sammen, som passer lige til dig :) Jeg kan kontaktes hele dagen, og timerne vil primært ligge over middag. Såfremt der er nogle spørgsmål er i mere end velkomne til at kontakte mig

Med venlig hilsen

Kevin Hui

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Kevin Hui har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Kevin kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Uddannelse på boardingschool og senere universitet i England. Haft privat undervisning siden jeg var 6, og resten kommer fra at have spillet i lang tid.
Musikunderviser Kevin Hui

Kontakt Kevin

Kontakt Kevin gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked