Kirsi Tilk

300 kr. for 50 min.

Steder

  Hjem: 8000 Århus C
  Online

Instrumenter

Favoritgenrer

FolkKlassiskLatinWorld

Sociale medier

Facebook-profil for Kirsi Tilk

Videopræsentation

Personlig beskrivelse

Jeg er en aktiv musiker som befinder sig efter mange års klassisk træning i flamenko-folkemusik-verdensmusik.

Jeg komponerer flamenko og folkemusikinspireret sologuitar musik og samarbejder med en slagtøjspiller i Estland. Jeg har en guitarduo Thief On The Roof hvor vi spiller vores egen musik som er inspireret af mange forskellige stilarter. Vi udgav vores første album i(telefon skjult)(https://open.spotify.com/artist/1RE37yYsz6sI1UgDQBxJm8)  og den næste er på vej i Oktober. Jeg spiller også i A Fo- All Female Orchestra hvor vi spiller afrikanks musik blandet med den nordisk musik.  ( https://www.facebook.com/AllFemaleOrchestra/ ).

Udover at spille musik sammen med de andre elsker jeg at undervise og finde ud af hvad er min elevens ønske med guitar og musik.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Kirsi Tilk har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Kirsi kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg har kandidatuddannelse fra Det Jyske Musikkonservatorium i klassisk guitar og har også læst et år i Barcelona Muaikkonservatorium både klassisk og flamenko guitar.

Jeg har undervist i de sidste 15 år og har en lang erfaring med at undervise elever i alle aldersrgupper og på forskellige niveauer. Udover private elever er jeg ansat i Kulturskolen Skanderborg siden 2018.

Kirsi Tilk  Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR