Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Kit Flensted

350 kr. for 45 min.

Steder

  Hjem: 1738 København V

Favoritgenrer

PopR&BRockSoul

Billeder

Sociale medier

Facebook-profil for Kit Flensted

Personlig beskrivelse

Jeg er en sangerinde, uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium i København, som tilbyder nærværende og seriøs undervisning med udgangspunkt i dine behov. Jeg går meget op i at skabe en tryg og afslappet atmosfære, men har samtidigt fokus på, at vi får sunget en masse, så det hele ikke går op i snak :) Jeg har undervist i 3 år og har haft både unge og ældre elever. Jeg underviser i alle genrer (pånær metal og klassisk), men min force er rnb, soul og pop. Jeg akkompagnerer på klaver og arbejder også meget med tracks, så du får følelsen af at have et band i ryggen. Jeg har meget erfaring indenfor sangskrivning, performance, sangteknik og "sanger workout" (jeg dyrker meget Crossfit og kender en masse gode tips og øvelser). Jeg kan også undervise sangere i begynder bifagsklaver (simple, fede akkorder til at få dig igang med sangskrivning og så du kan akkompagnere dig selv). Da jeg er udøvende kunstner har jeg mit eget hjemmestudie, hvor vi kan indspille cover sange eller dine egne sange, hvilket jeg har gjort med nærmest alle mine elever, da studieindspilning i mine øjne er ekstremt udviklende for en sanger. Jeg tager 350 kr for 45 minutter og undervisningen kan enten foregå hos mig på Vesterbro eller i mit øvelokale i Sydhavnen.
Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Kit Flensted har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Kit kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Rytmisk Musikkonservatorium 2010

CBS 2013

Link til min youtube kanal: http://www.youtube.com/kitflensted. Link til min Reverbnation profil: http://www.reverbnation.com/kitflensted


 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR