Kristian Buch

400 kr.   60 min.

Steder

  Lokale: 2200 København N

Favoritgenrer

ElektroniskPopR&BRock

Personlig beskrivelse

Mit navn er Kristian Buch,

Jeg er 28 år gammel, og har spillet trommer siden jeg var 5 år. 

Jeg beskæftiger mig som professionel udøvende samt underviser, med en bred vifte af genre, men primært rock, pop og elektronisk musik.

Hos mig får du rytmisk trommeundervisning med udgangspunkt i det niveau som du befinder dig på, samt de ønsker du har for dit forløb. Vi finder sammen den helt rigtige undervisningsform til dig så du opnår præcis det du gerne vil have ud af dit trommespil - hvad end du vil lære noder, blive god til at improvisere eller spille de fede rytmer/beats. Men først og fremmest skal du føle at "sjovt" og "lærerigt" er to ting der går hånd i hånd - det vigtigste for mig er at du føler dig i gode hænder med dette in mente, at du føler dig effektiv effektiv og at du når de mål som du sætter dig for !

Jeg har selv modtaget undervisning i mange år - jeg har gået i musikskole siden jeg var 7 år gammel og på MGK (forstudie til musikkonservatoriet) i 3 år - derfor ved jeg hvor vigtigt det er at øve sig, men i det lys også også vigtigheden af din lærers forståelse for din motivations ophav. Som underviser er det vigtigt for mig at forstå hvor din lyst til at spille musik kommer fra så jeg kan hjælpe dig med at udvikle denne, men også udfordre den konstruktivt, således at du kan tilegne dig de nødvendige værktøjer til at udfolde den musik du går og gemmer på. Min undervisning fokuserer derfor i høj grad på at arbejde med kreativitet og inspiration, såvel som det rent håndværksmæssige, så du kan blive bedre til at inspirere og motivere dig selv som musiker - uanset niveau og alder, men selvfølgelig dette taget i betragtning, er selvstændighed og det selv at tage ansvar for sin læring højt vægtet af mig.    

Jeg har de sidste par år primært beskæftiget mig med elektronisk pop- og rockmusik. Her har jeg brugt ligeså meget tid på at skrive og producere musik som på egentlig at spille trommer. Det har lært mig hvor vigtigt det er at lytte til musikken man spiller eller skriver - det vigtigste redskab vi har er nemlig vores ører! Når man lytter tager man stilling til hvad der er musikalsk fedt i den sammenhæng man indgår i - og det vi spiller skal jo helst være så fedt som muligt i sammenhængen. Dermed sagt er min overordnede filosofi dog at der IKKE findes "rigtige" eller "forkerte" valg når man spiller musik. Jeg har derfor stort fokus på at udfordre grænser, og hjælpe dig til at udvide din musikalske horisont, således at du er bedst muligt forberedt til at træffe de fede musikalske valg. 

Gennem mit virke som producer, session- og bandmusiker (live og i studiet) har jeg også haft lejlighed til at stemme et hav af forskellige trommesæt, samt arbejde med elektroniske virkemidler. Så hvis du ønsker at blive bedre til at stemme dine trommer eller udforske hvordan du kan bruge din Roland SPD-SX Sampling Pad i dit akustiske setup, kan jeg helt sikkert også hjælpe dig! 


Du er meget velkommen til at sende mig en besked hvis du har spørgsmål til om jeg kan hjælpe dig - det er ganske uforpligtende og koster ikke noget. 

Ovenstående timepris dækker standartundervisning af 60 minutter (trommer/lydproduktion). Har du specifikke ønsker til undervisningen eller længere forløb, planlægger vi i fællesskab dette - og pris fastsættes herudfra. 

kh Kristian 


Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Kristian Buch har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Kristian kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Med udgangspunkt i MGK-studiet i Slagelse (2013-2016), har jeg været musikalsk vidt omkring. Jeg vil derfor kunne give dig en masse gode ideer, tips og tricks i forhold til præcis det du gerne vil være bedre til. 

Jeg har spillet i mange forskellige sammenhænge fra små cafékoncerter til festivalscenen, fra musicals til pladeindspilninger. 

Jeg har skrevet og produceret musik for andre og mig selv i en række år, samt afholdt workshops herom.

Jeg har undervist i trommer siden 2015 - både privat og i musikskolesammenhæng. 

Til daglig arbejder jeg som musikskolelærer på Frederiksberg (trommer/sammenspil), privatunderviser (trommer/lydproduktion/sangskrivning) samt live- og studiemusiker. 

Musikunderviser Kristian  Buch

Kontakt Kristian

Kontakt Kristian gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked