Kristian Buch

300 kr. for 60 min.

Steder

  Hjem: 2000 Frederiksberg

Favoritgenrer

ElektroniskPopR&BRock

Personlig beskrivelse

Jeg er 23 år gammel, og har spillet trommer siden jeg var 6 år. 

Jeg beskæftiger mig med en bred vifte af genre, men primært pop, rock og elektronisk musik.

Hos mig får du rytmisk trommeundervisning med udgangspunkt i dit niveau. Vi finder sammen ud af den helt rigtige undervisning til dig så du opnår det du gerne vil med dit trommespil - hvad end du vil lære noder, blive god til at improvisere eller spille de fede pop/rock-beats. Men først og fremmest skal det være sjovt og du skal føle dig effektiv og at du når noget!

Jeg har selv modtaget undervisning i mange år - jeg har gået i musikskole siden jeg var 8 år og på MGK i 3 år - derfor ved jeg hvor vigtigt det er at øve sig, men også at det nogle gange kan være svært at finde motivationen når ikke man er sammen med bandet i øvelokalet. Min undervisning fokuserer derfor i høj grad på at arbejde med kreativitet og inspiration så du kan blive bedre til at inspirere og motivere dig selv som musiker. 

Jeg har de sidste par år primært beskæftiget mig med elektronisk pop- og rockmusik. Her har jeg brugt ligeså meget tid på at skrive og producere musik som på egentlig at spille trommer. Det har lært mig hvor vigtigt det er at lytte til musikken man spiller eller skriver - det vigtigste redskab vi har er nemlig vores ører! Når man lytter tager man stilling til hvad der er musikalsk fedt i den sammenhæng man indgår i - og det vi spiller skal jo helst være så fedt som muligt i sammenhængen. Dermed sagt er min overordnede filosofi dog at der IKKE findes "rigtige" eller "forkerte" valg når man spiller musik. Jeg har derfor stort fokus på at udfordre grænser, og hjælpe dig til at udvide din musikalske horisont, således at du er bedst muligt forberedt til at træffe de fede musikalske valg. 

Gennem mit virke som producer, session- og bandmusiker (live og i studiet) har jeg også haft lejlighed til at stemme et hav af forskellige trommesæt, samt arbejde med elektroniske virkemidler. Så hvis du ønsker at blive bedre til at stemme dine trommer eller udforske hvordan du kan bruge din Roland SPD-SX Sampling Pad i dit akustiske setup, kan jeg helt sikkert også hjælpe dig! 


Du er meget velkommen til at sende mig en besked hvis du har spørgsmål til om jeg kan hjælpe dig - det er ganske uforpligtende og koster ikke noget. 

Ovenstående timepris dækker standartundervisning af 60 minutter (trommer/lydproduktion). Har du specifikke ønsker til undervisningen eller længere forløb, planlægger vi i fællesskab dette - og pris fastsættes herudfra. 

kh Kristian 


Uddannesle og baggrund

Med udgangspunkt i MGK-studiet i Slagelse (2013-2016), har jeg været musikalsk vidt omkring. Jeg vil derfor kunne give dig en masse gode ideer, tips og tricks i forhold til præcis det du gerne vil være bedre til.

Jeg har spillet i mange forskellige sammenhænge fra små cafékoncerter til festivalscenen, fra musicals til pladeindspilninger.

Jeg har skrevet og produceret musik for andre og mig selv i en række år, samt afholdt workshops herom.

Jeg har undervist i trommer siden 2015 - både privat og i musikskolesammenhæng.

Til daglig arbejder jeg som musikskolelærer på Frederiksberg (trommer/sammenspil), privatunderviser (trommer/lydproduktion/sangskrivning) samt live- og studiemusiker.

Kom i kontakt med Kristian

Du kan gratis, let og uforpligtende kontakte Kristian gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

 Send besked

Find underviser
med fire enkle trin

 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnummer og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg efter underviser

Bliv musikunderviser
og tiltræk elever

 • Fast pris: 69 kr./md.
 • Første måned gratis
 • Ingen binding
 • Vi støtter Cph Listening Room
 Start gratis medlemskab

Lær guitar online
med vores gratis videoer

 • YouTube-kanal med guitarvideoer
 • Lær sange, rytmer og akkorder
 • Alt er online, gratis og på dansk
 • Perfekt til nybegyndere på guitar
 Besøg YouTube-kanal
 • MUUV.DK
 • Sibeliusgade 5
  2100 København Ø
  CVR: 38654837

 •