Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Kristian J. Henriksen

200 kr. for 60 min.

Steder

  Hjem: 8800 Viborg

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesLatinPopR&BReggaeRock

Personlig beskrivelse

Jeg vil med tålmodighed lære dig at spille i dit tempo og på dine præmisser. om du så du er på begynder niveau eller aldrig har rørt en guitar før.

Vis du aldrig har "rørt" en 

Jeg vil starte ud med at forklare hvordan en guitar teknisk fungere og hjælpe dig med at forstå instrumentet.

 Derefter vil jeg lære dig grund akkorderne og udlevere diagrammer hvor akkord sammensætningen bliver vist og begynde at lære dig det ud fra det.

Vis du er begynder.

Vis du har styr på grund akkorderne og de diverse rytmer vil jeg begynde at introducere dig til Barre akkorder og  fingerspil.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Kristian Juul Henriksen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Kristian kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg startede med at spille guitar og som 14 årig og har spillet i 6 år. Jeg er en praktiserende "sing a song writer" og har været ude og spille op til flere gange i løbet af de sidste to år. bl.a. på Paletten i Viborg og Drivhuset i Skive. Jeg har også indpillet et lille album i et studie i København med både originale og cover numre. 


 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR