Lasse Ehn

350 kr. for 60 min.

Steder

  Hjem: 1699 København V

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesFolkFunkFusionHiphop/RapJazzKlassiskLatinPopPunkR&BReggaeRockSoulSwingWorld

Sociale medier

Facebook-profil for Lasse EhnTwitter-profil for Lasse Ehn

Personlig beskrivelse

Lasse Ehn er uddannet fra det Rytmiske Musikkonservatorium i København (kandidat) med trommer som huvudinstrument og har arbejdet proffesionellt som musiker siden 1998. Ehn er en meget alsidig musiker/trommeslager og spiller koncerter i ind og udland indenfor genrerne swing, pop, rock, fusion, brassband, jazz og electronica. Udover Ehns eget projekt/orkester 'Sound of Polarity' spiller han med en håndfuld forskellige bands i Danmark, Sverige og Norge hvor han medvirker på plader, bl.a Alberte Winding, Kine Kvalstad, Busk og Quintus,

Undervisningen er for mig en meget naturlig del af arbejdet som musiker og jeg underviser elever i alle aldrer og alt fra nybegynder til konservatoriestuderende.

Undervisningen tager udgangspunkt i dit nuværende niveu og sammen arbejder målrettet mod dine egne ønsker/mål, for at sikre en god fundamental kendskab til instrumentet gennemgår vi koordination, grooves, stilarter, tekinker, nodelæsning og sound. Vi spiller en masse trommer og finder sammen ud af hvilke områder du vil fokusere på.


Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Lasse Ehn har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Lasse kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Kandidat (musiker) - Rytmisk Musikkonservatorium København
Lasse Ehn  Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked