Lasse Michelsen

225 kr. for 60 min.

Steder

  Hjem: 8000 Århus C

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesElektroniskFunkFusionJazzPopR&BReggaeRockSoulSwing

Videopræsentation

Personlig beskrivelse

Jeg spiller et væld af genrer, men min force ligger i at spille den fede guitarrolle i en rock/pop sammenhæng – gerne med et elektronisk twist. Jeg går rigtig meget op i guitarens grundlyd, hvilke effekter man bruger og hvordan man bruger dem i en musikalsk kontekst. Derudover er jeg stor fan af synthesizers og eksperimenterer meget med at overføre nogle af de typiske karaktertræk fra synthesizeren til guitaren.

Undervisningen foregår på enten elektrisk eller akustisk guitar og bliver tilrettelagt ud fra elevens niveau og ambitioner. Vi tager udgangspunkt i at spille sange sammen som passer til de emner vi arbejder med. Jeg lægger stor vægt på at få oparbejdet et bredt repertoire i et trygt undervisningsmiljø sideløbende med at eleven udvikler sit spil og fastholder sin motivation.

Eksempler på emner vi kan arbejde med:
Akkorder
Skalaer
Improvisation
Rytmik / Time
Fingerspil / Plekterteknik
Guitarens grundlyd
Effekpedaler
Øverutine
Teori / Hørelære
Noder
Teknik
Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Lasse Michelsen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Lasse kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg studerer Rytmisk Musik på Det Jyske Musikkonservatorium med guitar som hovedinstrument og har tidligere færdiggjort MGK i Slagelse. Jeg har undervist elever i alle aldre privat siden(telefon skjult)og på aftenskole siden 2015.
Lasse Michelsen  Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked