Lasse Pedersen

125 kr.   30 min.

Steder

  Hjem: 8000 Århus C

Favoritgenrer

AmbientBluesDanceDiscoElektroniskFolkFunkHiphop/RapPopPunkR&BReggaeRockSoul

Billeder

Personlig beskrivelse

Jeg underviser både i elektrisk og akustisk guitar. Undervisningen finder sted i mit lydstudiet, som er lokaliseret i centret af Aarhus. Det anbefales at have en lektion af 30min hver uge, hvis der ønskes hurtige resultater. Der bliver udleveret noder løbende til eleven og givet hjemmearbejde.

Derudover underviser jeg også i musik produktion, mixing, indspilning og mastering. Undervisningen finder også sted engang om ugen i mellem 30-60min alt efter hvad der ønskes. Derundervises både i Logic 9, Logic Pro X og Ableton 8-9. Undervisningen finder sted i mit studiet og tager som udgangspunkt mest fat i computeren og dens virkemidler, men der undervises også i analogt gear og indspilningstekniker.

Kontakt mig på: (mail skjult)

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Lasse Pedersen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Lasse kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg er en ung mand på 24år, som til dagligt har mit eget firma. Jeg har spillet guitar i 13år og modtaget undervisning fra Viborg musikskole i guitar og musik teori i 9år. Derudover har jeg haft musik på A i gymnasiet. Jeg har undervist i guitar i 6år. Udover at spille guitar, har jeg et studiet, hvor jeg også underviser i musik indspilning, produktion, mixing og mastering både med computeren og med analogt gear. Jeg har beskæftiget mig med musikproduktion, mixing, mastering og indspilning i 6år.

Lyt til eksempler på mit arbejde via. disse links: 

https://www.youtube.com/watch?v=7zrYeg1y4p0

https://www.youtube.com/watch?v=pUExGFA_6Bg


Musikunderviser Lasse Pedersen

Kontakt Lasse

Kontakt Lasse gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked