Lasse Sivertsen

250 kr.   45 min.

Steder

  Hjem: 4700 Næstved
  Lokale: 4700 Næstved
  Hos elev (Kørsel: 50 kr.)
  Online

Favoritgenrer

BluesElektroniskKlassiskMetalMusicalOperaPopRockSoul

Billeder

Personlig beskrivelse

Jeg har gennem de sidste ca 15 år beskæftiget med med musik, sang og musikproduktion. Blandt andet har jeg været forsanger i det danske metalband "Submission" som har udgivet 2 cd'ere , samt har jeg medvirket som live medlem i det danske metalband "Raunchy" som jeg har været på 3 europa tourne'er med fra 2011 til 2016. Derudover har jeg medvirket i et par teaterforestillinger og som gæstevokalist på flere artisters musik. 

På trods af at jeg primært har spenderet mine kræfter indenfor metalkulturen har jeg også sunget og spillet alle mulige genrer som Pop, Rock, Opera , Singer song writing etc. 

Dertil har jeg en del erfaring med at indspille og producere musik.. Jeg har et eget lille studie du også vil have mulighed for at få indblik i. 

Jeg tror på at vi alle kan synge, eller ihvertfald er i stand til at lære det. Og jeg tror på at alle vil være i stand til at lære det i en høj eller lav grad.. til hygge eller professionel sammenhæng. I sidste ende er musik og sang et udtryk af følelser og alle har noget de gerne vil udtrykke hvad end det er glæde, sorg, kærlighed eller vrede . 


Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Lasse Sivertsen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Lasse kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg har ingen musikalsk uddannelse men har mange års erfaring af selvlært udvikling. Jeg mener som tidligere beskrevet at din musik er din følelse , og det vigtigste er at lære at udtrykke den og det vil jeg hjælpe dig med. 

Videoer og links vil snart blive lagt op. 

Med venlig hilsen Lasse 

Musikunderviser Lasse  Sivertsen

Kontakt Lasse

Kontakt Lasse gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked