Laura Thalbitzer

150 kr.   30 min.

Steder

  Hjem: 9000 Aalborg

Instrumenter

Favoritgenrer

FolkJazzPopRock

Personlig beskrivelse

Kære dig!
At synge er det fedeste i verden - og det ville være mig en glæde at prikke hul på sangens verden sammen med dig.
Jeg hedder Laura, er 26 år og rytmisk sanger. Jeg er under uddannelse som Musikterapeut og er desuden sanger fra MGK. Herudover har jeg har en bred erfaring både som udøvende sanger og sangskriver, som jeg brænder for at dele ud af.

Jeg underviser både børn og voksne, begyndere og øvede. Alle niveauer har sine spændende udfordringer, og vi tager udgangspunkt i lige præcis dét som du synes er sjovt. Lige meget om du aldrig har sunget en tone, eller om du mangler den sidste skub til at stille dig op på en scene, ville jeg elske at arbejde med dig.

Her er nogle af de ting vi kunne dykke ind i

- Tekstfortolkning: Hvordan kan stemmen understøtte sangens fortælling, og hvordan bliver en kendt sang til netop din sang?
- Stemmetræning: Hvordan træner man sin sangerkrop, sådan at stemmen får den bedste mulighed for at flyde frit?
- Sangskrivning: Har du lyst til at kaste dig ud i at skrive din allerførste sang? Vi kan arbejde med tekstskrivning, melodi og akkompagnement.
- Præstationsangst / selvværd: Føler du dig hæmmet af præstationsangst, og står kontrol i vejen for din stemme? Som musikterapi-studerende specialiserer jeg mig i den følelsesmæssige side af musikken. Gennem arbejdet med stemmen kan vi styrke selvværdet, så vi kan udtrykke dét vi har på hjerte.

Lidt om mig:
Jeg har altid interesseret mig for stemmen - hvordan vi mennesker lyder når vi udtrykker os. Ud over at studere musik er jeg er sanger og sangskriver i mit eget band. Jeg er optaget af, at bryde med grænser for hvad der er 'smukt' og hvad der er 'grimt', fordi jeg synes stemmen er så smuk og rørende når vi tør at give slip på den, og bare være os selv.

Første lektion
Første lektion bruger vi på at tune os ind på, hvad du gerne vil arbejde. Jeg beder dig tage en sang med, som du er kender godt, og derfra vi sammen ud af hvordan dit forløb skal skrues sammen. Jeg foreslår a mødes ugentligt, alternativt hver 14. dag - særligt hvis du er nybegynder.

Jeg glæder mig til at lære dig - og din stemme - at kende
De Bedste hilsner
fra Laura

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Laura Thalbitzer har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Laura kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

- studerer lige nu til Musikterapeut på 4. semester
- Tidligere 3-årigt MGK-uddannelse, som rytmisk sanger (forberedende Musikalsk Grundkursus til musikkonservatoriet) 
- 1 år på 'Akademiet' - en skole for sangskrivning og musikproduktion i København
- Modtaget over 10 års undervisning, b.la. inden for Anne Rosing metoden

Desuden er jeg udøvende musiker og sangskriver, og skiver b.la musik under navnet 'Life of Lola'


Musikunderviser Laura Thalbitzer

Kontakt Laura

Kontakt Laura gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked