Lena Jensen

300 kr.   50 min.

Steder

  Hjem: 2400 København NV

Favoritgenrer

BluesElektroniskFolkFunkJazzLatinPopR&BReggaeRockSoulSwing

Billeder

Personlig beskrivelse

Kære Musikere på alle niveauer. Jeg hedder Lena, er 34 år og blev uddannet fra Det Rytmiske Musikkonservatorium i 2008. Jeg elsker at undervise, og ser først og fremmest min underviserrolle som motiverende og inspirerende - uanset om det er i hørelære, komposition eller klaverundervisning. Det betyder, at det for mig er vigtigst, at eleven/eleverne kan mærke at komme nogen vegne, mens det samtidigt er sjovt i processen. Derfor tager vi udgangspunkt i elevens/elevernes kompetencer og musiksmag. Jeg underviser i stort set alle genrer, både uden og efter noder. Jeg lever selv at at spille og producere - og af at undervise, naturligvis! Jeg har i mange år skrevet mit eget musik og laver strygerarrangementer til andres udgivelser. Desuden er jeg ved at lave en plade med danske sange. Skriv eller ring endelig, hvis du har spørgsmål. Masser af spilleglæde, Lena
Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Lena Jensen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Lena kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Det Rytmiske musikkonservatorium i Århus 2008 (på tangenter).
Undervist i 12 år. Spillet i rockbands, popbands og jazztrioer men er nu ved at producere egen plade, hvor jeg indspiller det meste selv.


Musikunderviser Lena Jensen

Kontakt Lena

Kontakt Lena gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked