Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Leon Skovdal Hansen

150 kr. for 30 min.

Steder

  Hjem: 9000 Aalborg

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesJazzKlassiskPopRock

Sociale medier

Facebook-profil for Leon Skovdal Hansen

Personlig beskrivelse

Ønsker du et struktureret undervisningsforløb for begyndere så har du klikket ind på den rette profil.
Med afsæt i den rytmiske musik underviser jeg både i nodelære, grundlæggende musikteori, hørelære og praksis på klaveret. Jeg søger at lægge tyngde i, at eleven skal kunne udvikle sig selv ud fra de forudsætninger der skabes i undervisningen.
Der undervises ud fra en sekvenseret fagplan, som tilpasses løbende således at undervisningen afpasses elevens niveau. Fagplanen er udarbejdet ud fra den anerkendte lærebog: "Alfreds adult all-in-one course" og kombineret med stof fra http://www.musikipedia.dk/
I undervisningen lægges vægt på praktiske øvelser i form af skalaer og akkordharmonier som kombineres med teorien. Der gennemgås et ny bid af den omfattende teori for hver gang og der kigges på sange fra den virkelige verden som er matchet til elevens stigende niveau.
Jeg har spillet klaver siden 1993 og gået til undervisning on and off i 6 år. Til dagligt arbejder jeg som officer på Aalborg Kaserner, og har i den forbindelse stiftet meget bekendtskab med uddannelseslære på instruktør- og faglærerniveau. Udover at spille klaver, spiller jeg også saxofon og guitar og synger. Jeg har undervist siden jeg gik ud af Esbjerg Gymnasium i 2006. Dette har dog primært været bekendtes bekendte som havde et barn der gerne ville lære at spille et instrument. Flere af dem spiller stadig. For øjeblikket er jeg i studiet for at indspille de første bud på en single til udgivelse, så musik er i høj grad en del af hverdagen.
Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Leon Skovdal Hansen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Leon Skovdal kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg startede til klaverundervisning som 10-årig hos en rutineret ældre dame i en lille by udenfor Esbjerg. Da interessen udviklede sig fik jeg en mere veluddannet underviser fra kulturskolen i Esbjerg, som jeg blev undervist af i en del år, både i de teoretiske fag og den praktiske del. Samtidigt har jeg haft musik på højniveau på gymnasiet.
 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR