Louise Olsen

400 kr. for 50 min.

Steder

  Hjem: 2500 Valby

Instrumenter

Favoritgenrer

FolkPopRock

Favoritgenrer

Facebook-profil for Louise Olsen

Personlig beskrivelse

Krop, bevægelse, balance, sang, stemme, udtryk, formidling.

Jeg hedder Louise og er sanger, sangskriver og sanglærer.

Jeg har undervist i solosang siden 2007. I sommeren 2013 blev jeg færdiguddannet Cand. mag. i Musikvidenskab og efteruddannet i Voiceembodiment- en to - årig sangpædagogisk krop - og stemmeuddannelse for sangere og sangundervisere, ledet af Anne Rosing- Schow.

Kroppen er sangerens instrument. Når krop og åndedræt samarbejder, har stemmen de bedste vilkår. Undervisningen vil derfor indeholde arbejde med opbygning af sangerkroppen gennem fysisk træning, afspændingsøvelser og evt. korte massager, der tilsammen og med tiden kan gøre det sjovere og friere at udtrykke sig gennem sang. I forlængelse af dette skal vi selvfølgelig synge en hel masse og arbejde med blandt andet klang, udtryk, lydstyrke og formidling. Alt efter hvad der er behov for.

HVORDAN SER EN TYPISK SANGTIME UD:
Jeg kan godt lide at se på helheden, så det ikke kun er stemmen, men også kroppen og mennesket bag. Ved allerførste møde starter jeg med en samtale, for at få en bedre fornemmelse af hvem det er jeg har fået ind ad døren og så vi kan afstemme hvad du som elev er særligt interesseret i og hvad du kunne tænke dig at lære.

Du vil blive præsenteret for afbalancerende øvelser, der styrker og afspænder de områder på kroppen der bruges til at hjælpe stemmen godt på vej, og hjælper med til at finde ind til din kernestemme. Der hvor der er mere frihed og overskud til at udvide stemmens farvepalet. Det vil typisk være med et fokus på ryg, mave og brystkasse. Det som ofte betegnes som ”støtte”.
Jeg er selv rytmisk sanger og sangskriver indenfor genren singer - songwriter/folk / rock, hvor jeg primært har den akustiske guitar som akkompagnement. Hvis du er interesseret i at skrive din egen melodi og tekst kan jeg også hjælpe med at give indspark til din sangskrivning.

Det er vigtigt for mig at det skal være sjovt og føles trygt at gå til sang, og udgangspunktet vil altid være den elev der træder ind ad døren.

RABATPRIS HVIS DER BESTILLES ET KLIPPEKORT PÅ 10 X ( sæsonpris) :
Pris: 3350 kr. ( 335 kr. pr. lektion a 50 min.).

AFBUD: afbud - uanset årsag- skal ske senest kl. 18.00 dagen før din sangtime. Ved afbud senere end dette betales fuld pris.

Uddannele og baggrund

Jeg  har undervist i solosang siden 2007. I sommeren 2013 blev jeg færdiguddannet  Cand. mag. i Musikvidenskab og efteruddannet i Voiceembodiment- en to - årig sangpædagogisk krop - og stemmeuddannelse for sangere og sangundervisere, ledet af Anne Rosing- Schow. I efteråret 2014 udgav jeg mit debut album "On the Road to North" under navnet Louise Lo.

Kom i kontakt med Louise

Du kan gratis, let og uforpligtende kontakte Louise gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

 Send besked

Find underviser
med fire enkle trin

 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnummer og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg efter underviser

Bliv musikunderviser
og tiltræk elever

 • Fast pris: 69 kr./md.
 • Første måned gratis
 • Ingen binding
 • Vi støtter Cph Listening Room
 Start gratis medlemskab

Lær guitar online
med vores gratis videoer

 • YouTube-kanal med guitarvideoer
 • Lær sange, rytmer og akkorder
 • Alt er online, gratis og på dansk
 • Perfekt til nybegyndere på guitar
 Besøg YouTube-kanal