Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Lucas Strandbygaard

150 kr. for 45 min.

Steder

  Hjem: 8000 Århus C
  Hos elev (Kørsel: 60 kr.)

Instrumenter

Sociale medier

Facebook-profil for Lucas Strandbygaard

Personlig beskrivelse

Hej alle,

Mit navn er Lucas og jeg er en 19-årige energisk musiknørd. Jeg underviser i mine to primære instrumenter, klaver og guitar, hvor vi ud over en overordnet gennemgang af teori, i samarbejde finder ud af hvilket niveau og retning din undevisning skal have, så du ikke skal piskes igennem en eller anden sub-genre hvis det ikke er den del af musikken du har en passion for.

Mere om mig

Hver gang jeg falder over et nyt instrument giver jeg mig i kast med det, men min kærlighed er altid faldet på især klaver og guitar. Fra jeg som helt lille første gang blev introduceret til min bedstemors klaver, og senere guitaren som perfekt følgesvend overalt. har jeg altid brugt musikken som en måde at koble af og komme ind i min egen verden. Denne glæde vil jeg rigtigt gerne give andre også.

Jeg kommer gerne forbi for en gratis prøvetime :-)

Da jeg ikke endnu selv er en mester, underviser jeg helst begynder og let øvede, så vi ikke løber ind i en situation hvor jeg ikke kan følge med. Jeg vil gøre rigtigt meget for at gøre et godt indtryk og få mere erfaring inden for undervisning, så jeg kan udvikle både dig som elev, men også mig selv som underviser. Jeg tilbyder første lektion gratis så du kan se om jeg er det rigtige fit for dig, hvorefter vi kan blive enige om hvor mange og hvor lange lektioner du fortsat skal have, samt hvilken pris der er fair for alle.

Hvis du bor inden for overkommelig rækkevidde af Aarhus C, vil jeg rigtigt gerne hoppe på min cykel og køre ud til dig for undervisning :-)

Du skal selfølgelig være velkommen til at tage fat i mig på mobil 60 77 34 03 eller mail lucas.strandbygaard@gmail.com hvis du har nogle yderligere spørgsmål

Ser frem til et godt forløb fyldt med læring !

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Lucas Strandbygaard har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Lucas kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg har ikke nogen uddannelse inden for musik, men lærte som lille klaver af min bedstemor. Siden har jeg med internettets hjælp og en utallige timer brugt, primært været selvlært. Guitar er noget jeg har siddet med selv hele vejen, fra jeg som lille lærte mig selv en ny akkord hver gang jeg var hjemme ved min eneste ven med en guitar, til jeg idag elsker det store spænd mellem den rolige akustiske guitar, til de rå toner på en el-spade med fuld distortion.

Derfor vil jeg også rigtigt gerne lære dig hvordan jeg har gjort, så du også selvstændigt kan forbedre dit instrument når du ikke har en aftale med din lære.

Jeg har mange års erfaring med musik, hvor jeg tidligere har spillet i band, men især har dedikeret meget tid til min egen øvning. Jeg spiller primært klaver og guitar, men ejer også både en lækker fender bas, en ukulele, fløjte og andre instrumenter som jeg også hygger med tit og ofte.

Det jeg er mest stolt over, er at have lært min lillesøster på snart 12 at spille klaver. Jeg kan nu med stolthed høre hende spille klassiske værker af Beethoven eller se hende blive helt opslugt af improvisation som jeg selv gør så tit. Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR