Mads H. Johansen

150 kr. for 60 min.

Steder

  Hjem: 4180 Sorø

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesDanceDiscoFolkFunkFusionHiphop/RapJazzLatinPopR&BReggaeRockSoulSwingWorld

Personlig beskrivelse

Jeg hedder Mads Hertzum Johansen, og er 18 år. Jeg har spillet trommer siden jeg var 6 år gammel og undervist de sidste 3 år. jeg har altid modtaget undervisning og altid af konservatorie uddandede trommeslagerer. Jeg underviser normalt på Sorø privatskoles musikskole, men det er kun for skolens elever, så hvis du mangler en yng og frisk lærer i sorø området, så er det mig du skal have fat i. Jeg underviser i en del genre: Jazz, fusion, pop, rock, lidt latin, R&B, reggae osv. I undervisning vil der være mulighed for at indspille det vi arbejder med, du vil løbende lære at spille nodet samt at spille efter øret. jeg fokuserer meget på improvisation, vil vil blandt andet spille til musik sammen og jeg vil hjælpe dig på vej til at finde dit eget musiske udtryk. Du vil blive undervist på enmands i en time af gangen. Mvh Mads Hertzum
Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Mads Hertzum Johansen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Mads kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Mads Hertzum Johansen  Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR