Mads S. Andersen

250 kr. for 50 min.

Steder

  Hjem: 2300 København S

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesFolkJazzKlassiskPopR&BRockSoul

Personlig beskrivelse


Jeg hedder Mads og er 24 år gammel. Jeg studerer musikvidenskab på KU, hvor jeg har færdiggjort min bachelor og starter på kandidat til sommer 2015. Jeg har sunget i klassisk kor hele mit liv - hvilket jeg stadig er meget interesseret i, men har også gået på rytmisk MGK (musikvidenskabeligt grundkursus), så jeg har en fod i begge verdener og underviser derfor i både rytmisk og klassisk sang.

(telefon skjult)px; background-color: initial;">Til daglig synger jeg i et Beatles-fest-band i København, i et klassisk kor i domkirken i Roskilde og i en vokalgruppe der hedder Oktober, hvor vi både laver rytmisk og klassisk musik. Jeg har gennem min uddannelse på Musikvidenskab og MGK arbejdet en masse med undervisning af både kor og soloelever i sang og klaver, og i denne forbindelse det pædagogiske aspekt i undervisningen.

Med hensyn til sangundervisning så underviser jeg både nybegyndere helt uden erfaring og de mere øvede, som har erfaring med at synge (måske fra kor, musikskoler eller andet). Genren, du gerne vil synge, er som udgangspunkt op til dig, men jeg vil yderligere komme med forslag til sange fra gang til gang, som jeg mener vil styrke dine færdigheder eller "ligge godt til dig" som sanger. Undervisningen kan både være baseret på at lære, hvordan man synger de rigtige toner, men kan også tage udgangspunkt i andre væsentlige elementer af det at synge, fx sangens udtryk, improvisation, kroppens funktion for stemmen, eller hvordan man lærer at synge i samklang med andre stemmer osv.

Jeg underviser også i klaver for nybegyndere/letøvede, hvor undervisningen både kan være baseret på at lære at spille akkorder til en sang, du måske selv vil synge, eller være baseret på at lære at spille efter noder. Derudover underviser jeg i hørelære og teori, eventuelt kombineret med basis klaverundervisning, det kan være for dig, der gerne vil vide mere om teorien bag musikken, eller måske skal bruge det til en kommende optagelsesprøve.

For mig er det vigtigt, at møde den enkelte elev og tilpasse undervisningen bedst til ham/hende, alt afhængigt af elevens ønsker og personlighed

Undervisningen foregår lige nu på KUA (Københavns Universitet Amager), men kan tilpasses efter aftale hvis muligt.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Mads Skovgaard Andersen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Mads Skovgaard kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Som sagt går jeg på Musikvidenskab, hvor jeg har færdiggjort min bachelor. Her har jeg i særdeleshed lært meget om det pædagogiske aspekt i indlæring og undervisning, hvorfor det også er en naturlig del af det, jeg laver. Derudover har jeg gået på rytmisk mgk, hvor jeg har arbejdet en masse med diverse rytmiske genrer, rock, jazz, folk, blues osv.

Jeg er klassisk korsanger ved Roskilde Domkirke og Roskilde Domkirkes Drenge/Herrekor, hvilket jeg har været, siden jeg var 10, blandt andet herfra stammer min klassiske erfaring. Jeg underviser lige nu et hold i teori og hørelære i Roskilde.

Mads Skovgaard Andersen  Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR