Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Mads Tamborg

200 kr. for 60 min.

Steder

  Hjem: 2300 København S

Instrumenter

Favoritgenrer

FunkHiphop/RapJazzPopReggaeSwingWorld

Personlig beskrivelse

Mit navn er Mads, jeg er 25 år gammel og jeg studerer kommunikation og performancedesign på Roskilde Universitet.


Jeg har brugt det meste af mit liv på at spille musik, i mange forskellige sammenhænge og på flere forskellige instrumenter. Mit hovedinstrument er dog altsaxofon, som jeg spillet igennem 13 år. Jeg har spillet i mange forskellige konstellationer, og udforsket mange forskellige genrer; fra ska, balkan, funk, og hiphop- til swing, bigbandmusik og en smule jazz, og er på nuværende tidspunkt aktiv i to bands. Foruden banderfaring har jeg igennem mange år modtaget teoretisk undervisning. Jeg tilbyder derfor musikalsk undervisning til nybegyndere der ønsker at lære hvordan man læser noder, opnår et basis-kendskab til saxofonen eller generelt opbygger et solidt fundament for videreudvikling af sine evner på saxofonen. Med baggrund i min brede erfaring med samspil og liveoptræden, tilbyder jeg også tips og tricks til hvordan man spiller en god solo.
Jeg tror på at den bedste form for udvikling motiveres gennem personlig interesse, og prioriterer derfor samtale og forventnings-afstemning højt i min undervisning. Hvad har du lyst til at lære? Hvad vil du kunne med en saxofon? Og i hvilke genrer vil du kunne det?
Med min brede musikalske erfaring indenfor både sammenspil og teori tilbyder jeg en mangfoldig undervisning som er skræddersyet til elevens behov.
Min undervisning vil primært gavne nybegyndere på altsaxofon.


Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Mads Tamborg har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Mads kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg har igennem seks år modtaget teoretisk undervisning, inklusive 2 års undervisning i improvisation. Derudover har jeg 8 års erfaring med samspil i adskillige genrer; fra ska, balkan, funk og hiphop- til swing, bigbandmusik og en smule jazz , med hvilke jeg jævnligt har spillet livekoncerter. To af dem er jeg aktiv i, i øjeblikket.

 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR