Mads V. Nielsen

150 kr. for 60 min.

Steder

  Hjem: 2000 Frederiksberg

Favoritgenrer

BluesFolkRock

Billeder

Personlig beskrivelse

Jeg er sangskriver og kinesiskstuderende. De projekter jeg er guitarist i for tiden består af et par fede bands og et teaterorkester. Skriv til mig hvis du har brug for noget skøn, underholdende og motiverende undervisning (indsæt selv flere adjektiver!) Mvh Mads :) PS. Kaffe og sporadisk viden om Kina er inkluderet i prisen ;) http://www.1045fm.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=338&Itemid=202 Tjek mig ud i dette interview :)
Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Mads Vesterager Nielsen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Mads kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Guitar er mit primære instrument. Jeg er autodidakt guitarist og har spillet hele mit liv. Jeg har taget et kursus på et år i sangskrivning, indspilning og produktion i Logic pro på DRD(Den Rytmiske daghøjskole). De tre sange der er vedhæftet min profil har jeg selv indspillet, mixet og produceret. Jeg har undervist flere guitarelever i Hillerød hvor jeg kommer fra, i begynder guitar og solo/skala udnyttelse. Så som man nok vil læse i flere af disse beskrivelser, kan jeg både undervise den uøvede og den øvede ;)
Mads Vesterager Nielsen  Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked