Magnus Bravo

200 kr. for 60 min.

Steder

  Hjem: 2300 København S

Instrumenter

Favoritgenrer

FunkJazzPopR&BSoul

Billeder

Personlig beskrivelse

Jeg hedder Magnus, er 23 år og har spillet bas i ca. 9 år. Jeg har modtaget basundervisning på Hillerød musikskole fra jeg var 14, til jeg som 21-årig blev optaget på Københavns MGK, kun afbrudt af et år på Ollerup Musikefterskole. Tilbage i maj måned blev jeg tildelt et talentlegat af Villy Safft-Nielsens Fond, bl. a. som følge af min optagelse på MGK. Jeg har siden jeg var 16 spillet i en del forskellige bandsammenhænge, både som primus motor og som sideman, og både med egen musik og andres. I øjeblikket har jeg taget orlov fra MGK, og studerer nu på RUC.

Jeg forestiller mig at undervisningen vil komme til at foregå i min lejlighed på Mjøsensgade på Amager, men kan også evt. finde sted hos eleven, hvis det er særligt hensigtsmæssigt. Min egen spillestil er i høj grad funderet i funk, men jeg har også et udmærket kendskab til genrer som jazz, rock, soul og pop. Hvis ovenstående kunne have din interesse, skal du være velkommen til at kontakte mig :-)

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Magnus Bravo har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Magnus kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Studentereksamen fra Frederiksborg Gymnasium 2010

Københavns MGK

Magnus Bravo  Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR