Malou H. Zinglersen

250 kr. for 45 min.

Steder

  Hjem: 2200 København N

Instrumenter

Sociale medier

Facebook-profil for Malou Hempel ZinglersenSoundCloud-profil for Malou Hempel Zinglersen

Personlig beskrivelse

Mit navn er Malou Hempel Zinglersen og jeg er 20 år.
Jeg underviser i hhv. klaver og violin for begynder/let øvede og herunder i mange forskellige genre som jazz, klassisk, rock, blues, ambient filmmusik, folk osv.

Vi kommer til at beskæftige os med noder, teori, improvisation, covernumre og evt egne kompositioner/sangskrivning - efter elevens eget ønske - i en nysgerrig og legende tilgang til musikken :)

Jeg har spillet musik, siden jeg var 10 - både klassisk og rytmisk skolet. Elguitar var mit første instrument, efterhånden har jeg tilføjet akustisk guitar, violin, klaver og senere sang. Jeg har komponeret, siden jeg begyndte at spille – instrumentalnumre og sange med egen tekst.


Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Malou Hempel Zinglersen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Malou kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

- GYMNASIET, 2012-2015: Med musik på A-niveau fik jeg trænet arrangement og instrumentalisering, også af mine egne værker. Og fik derudover erfaring med bigbandarrangement, hvor jeg spillede violin, også solo. Her har jeg også lidt erfaring med at undervise klaver for begyndere i en fritidsmusikskole. 

- SANGSKRIVNING, PRODUKTION & BAND: Jeg har taget kurser i produktion og sangskrivning på Rytmisk Center i København (sep-dec 2015). Derefter (jan-juni 2016) var jeg på sangskriver/producerlinjen på Den Rytmiske Højskole i Vig. Der fik jeg etableret mit eget projekt og band, hvor jeg skriver al musik og tekst, spiller keyboard, er forsanger og er bandleader ift. arrangement.

- ROD, 2011+2013: Jeg og min violin tog på folkemusikstævne for unge og fik vigtig erfaring med sammen-spil/storspil/arrangement og at skrive for større ensembler. 


Malou Hempel Zinglersen  Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked