Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Marck Thøgersen

150 kr. for 30 min.

Steder

  Hjem: 8260 Viby J
  Lokale: 8230 Åbyhøj
  Online

Personlig beskrivelse

Hej kommende elever!

Jeg underviser i elbas på alle niveauer! Mit udgangspunkt er at finde ud af, hvad du mest har lyst til og forme undervisningen efter det, da musik skal være en fornøjelse at lære. Har du endnu ikke nogle ideer til hvad du vil lære, finder vi også ud af det. Har du spillet længe og er gået i stå, kan jeg med mine 17 års erfaring hurtigt diagnosticere, hvor der kan optimeres og du kan udfordres - dette både teknisk og musikalsk.

Guitar og sangskrivning underviser jeg på begynder og øvet niveau.

Jeg er desuden altid klar på at vejlede mine elever i forhold til indkøb af gear o.lign.

Undervisningen vil enten foregå i mit øvelokale i Aarhus, ellers er det muligt at gøre over Skype, hvilket gør det muligt for mig at undervise i hele landet.

Skriv endeligt, hvis du har nogle spørgsmål og jeg skal besvare dem så godt jeg kan. Har du lyst til at fortælle lidt om dig selv og høre mine forslag inden du knytter dig til undervisning, er du velkommen til at både skrive og ringe :)

Email: marckthogersen@gmail.com

tlf: 60686923

Mvh

Marck Thøgersen

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Marck Thøgersen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Marck kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR