Marie Louise Hahne

250 kr. for 45 min.

Steder

  Hjem: 9000 Aalborg

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesJazzPopR&B

Personlig beskrivelse

Hej 

Jeg hedder Marie og er kandidatstuderende ved Det Jyske Musikkonservatorium med sang og SSB-ledelse (sang, spil og bevægelse).

I min undervisning vil der blive arbejdet med forskellige ting, altså hvad der er behov for ved den enkelte, men der er nogen områder som jeg i sær arbejder med, da jeg personligt synes de er relevante for alle sangere og det er: Kropsholdning, åndedræt, artikulation og rytmisk bevidsthed. 

Det allervigtigste for mig er dog, at der bliver skabt et godt rum fyldt med musik og hvor vi kan te os som vi har lyst :)


Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Marie Louise Hahne har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Marie Louise kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

2015 - : Kandidat i sangpædagogik fra DJM, Aalborg

2014 - : Underviser på Aalborg friskole i sang

2011 - 2014: Bachelor i sang og SSB-ledelse fra DJM, Aalborg

Udover min bachelorgrad har jeg gået på højskolen Performers House, byhøjskolen Frontsession og Kolding kommunale musikskole i utrolig mange år, med solo undervisning i både sang og tværfløjte.

Marie Louise Hahne  Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR