Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Martin Clausen

150 kr. for 55 min.

Steder

  Hjem: 2640 Hedehusene
  Hos elev (Kørsel: 150 kr.)

Instrumenter

DJ

Favoritgenrer

AmbientBluesDanceDiscoElektroniskFolkFunkFusionHiphop/RapJazzKlassiskLatinMetalMusicalOperaPopPunkR&BReggaeRockSoulSwingWorld

Personlig beskrivelse

Martin, far til to og elsker musik

Til dig der er begynder DJ men ikke har mulighed for at komme til det rigtige udstyr, her vil jeg gerne gi dig muligheden for at komme igang som DJ og prøve lidt forskelligt udstyr.

Om du DJ’er for dig selv eller vil ud og spille for andre så kan jeg lære dig, den basis viden du har brug for til at komme skridtet videre.

Meld dig til og se om det er noget for dig

Ses

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Martin Clausen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Martin kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg elsker musik og har gjort det i 30 år nu, helt tilbage fra da jeg var 10 år og gik i mine forældres pladesamling. Jeg fik min første mixerpult som 14årig og begyndte at spille til fester i 2000. Jeg har spillet til bryllupper, fra 18års fødselsdagen og helt op til 70års fødselsdagen, julefrokoster, temafester, gymnasiefesten, opvarmnings DJ, og DJ til idrætsopvisninger. I 2015 stillede jeg op i min første DJ konkurrence DM I MIX.

 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR