Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Martin P. Grishauge

125 kr. for 30 min.

Steder

  Hjem: 6000 Kolding

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesFunkJazzPopR&BRockSoulSwing

Personlig beskrivelse

Jeg underviser i rytmisk klaver i Kolding og vil her fortælle kort om mig selv:

Jeg er 21 år og går lige nu på MGK-Syd (3-årigt musik-konservatorie-forberedende kursus) i Kolding med rytmisk klaver og færdiggjorde min STX-uddannelse på musiklinjen sidste sommer. Jeg har spillet rytmisk klaver i ca. 12 år og har det sidste år bla. været ansat som klavervikar i Christiansfeld gennem Kolding Musikskole. Derudover underviser jeg også på Lunderskov efterskole og har haft private klaverelever det sidste år.
Musikalsk har jeg været meget bredt orienteret og eksperimenterende indenfor de rytmiske genrer – fx pop, funk og jazz. På sidelinjen spiller jeg også trommer og har det som bifag på MGK-Syd. Jeg har igennem gymnasiet, flere år på musikskole og på MGK-Syd fået flere års teoretisk erfaring.

Pædagogisk har jeg bla. været spejderleder for børn i alderen 8-15 år og som sagt også haft klaverelever fra 3-7. klasse i dette år, og jeg brænder for at videregive min glæde og passion for musik samt formidlingen af redskaber, der gør den enkelte elev i stand til at bruge som musikken, præcis som vedkommende ønsker.

Jeg vil både have mulighed for at undervise på et opretstående Hindsberg klaver i min lejlighed (Jernbanegade 32, 2. tv. - 6000 Kolding) eller hjemme hos jer (inden for cykel-afstand). Hvis du er interesseret så skriv på min mail eller på min mobil.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Martin Pilgaard Grishauge har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Martin kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

- Undervisning på Haderslev Musikskole siden 2004
- Hoptrup Efterskole for scenekunst (Musiklinjen) . 2012-2013
- Musiklinjen på Haderslev Katedraskole (STX). 2013-2016
- MGK Syd med rytmisk klaver (3-årigt musik-konservatorie-forberedende kursus) siden 2015
- Ansat som klavervikar i Christiansfeld igennem Kolding Musikskole. 2016
- Ansat som klaverlærer på Lunderskov Efterskole. 2016

Derudover har jeg spillet adskillige balle-jobs , frokostjazz, rytmiske gudtjenester og generelt mange bagrundsmusik-jobs.

 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR