Martin Preisler

350 kr.   60 min.

Steder

  Hjem: 8250 Egå

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesDiscoFunkJazzMetalPopR&BRockSoulSwing

Sociale medier

Facebook-profil for Martin Preisler

Personlig beskrivelse

Hej Sanger/Sangerinde!

Jeg tilbyder undervisning i sang, for dem der gerne vil have mere ud af sin stemme, om så det er rock,pop, jazz osv… Få ekstra styrke til at "få hul igennem" og nå ud over scenekanten, og at opleve glæden ved at kunne bruge stemmen mere frit og legende. 

Man bliver født med en personlig og unik stemme, og den går vi udfra som base, og den skal vi holde fast i. Vi skal have dig til at synge bedre, men som dig selv

Jeg tilbyder også undervisning i guitar og evt dét at skulle synge samtidig.  

Ring eller mail til mig og så tager vi en uforpligtende snak.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Martin Preisler har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Martin kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg er autodidakt sanger/guitarist og har levet af at synge de sidste 25år. Jeg har bevæget mig i de fleste genre fra jazz til hård rock. Jeg har sunget med en stor del af den danske musikbranche, bla DR Bigband osv… Derud over er jeg lead-sanger på diverse film/tegnefilm, bla Flyvemaskiner, Frost, Ronald Barbaren, Anja og Viktor og Phineas og Ferb osv….

Musikunderviser Martin Preisler

Kontakt Martin

Kontakt Martin gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked